Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver co potrafi?

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

marcin9999, 5 Sie 2008, 23:02

>Tomek L3 ty sobie kup Trolla 400 to też sie zmienisz.

Wydaje ci się. Nie mierz ludzi własną miarą. Nie każdemu sodówa uderza do głowy jak kupi coś drogiego.

TomekL3, 5 Sie 2008, 23:00

>anna, nie chcę chcę głośno mówić , ale odkąd kupiłeś krella trochę się zmieniłeś w podejściu do

>reszty kolegów z forum.

ooo... mów więc cicho.a którego Krella i których kolegów? Z kolegami żyję bardzo dobrze mimo zakupów, więc o co chdzi?

annawroc - to, że ciekawa ta Twoja teoria na temat klonów. A może McGyver stworzył jeszcze więcej klonów i teraz w potrzebie wyciaga ich nicki jak prestidigitator króliki z kapelusza na potrzebę niniejszej dyskusji? To spiskowa teoria dziejów.

Napisałem: to jest sprawdzalne, że jestem z Wrocławia.

hakki, 5 Sie 2008, 23:10

>annawroc - to, że ciekawa ta Twoja teoria na temat klonów. A może McGyver stworzył jeszcze więcej

>klonów i teraz w potrzebie wyciaga ich nicki jak prestidigitator króliki z kapelusza na potrzebę

>niniejszej dyskusji? To spiskowa teoria dziejów.

>Napisałem: to jest sprawdzalne, że jestem z Wrocławia.

Pijemy jakieś piwo wkrótce?

annawroc - nie mam nic przeciwko, przepadam za Paulanerem Hefe-Weizen Naturtrüb. Nie wiem tylko, czym godzien, ja posiadacz nędznego budżetowego Marantza pić piwo z użytkownikiem boskiego Krella.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.