Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver co potrafi?

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

marcin9999, 5 Sie 2008, 23:31

>Oki McGyver, TomekL3, szacunek dla Waszych upodban i działalności.

No i luzik. Miej sobie poglądy jakie tam chcesz, tylko manifestuj je bez obrażania innych, to nie będzie dymów.

cir, wiesz, teraz to panie audiostereo komercja pelna geba... niech se jozwa tego bajzlu pilnuje, przeciez za to mu placa ;) a i kopac lezacego to troche nie "fair" :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

xindak A600E

55kg chińszczyzny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

annawroc - no i tyle na temat Twojego byłego Krella mam do powiedzenia. Teraz jest Gryphon, tak? Czyli jednak znalazło się coś lepszego od Krella? Być nie może. Ale to nie należy do rzeczy. Twój sprzęt, Twoje opinie.

Przede wszystkim dyskusja dotyczy czego innego i kogoś innego. Może wrócimy do meritum? Dalej uważasz, że jestem klonem McGyvera? To jak z tym piwem? Będziesz mógł się przekonać na żywo.

swoja droga, jak musi byc juz na tym forum zle, ze dwoch "najwiekszych" forumowych "konstruktorow" skacze sobie do gardel?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jak nie jest zle, jak od chyba pol roku nie ma JEDNEGO zdania o Minasach???? Gdzie do jasnej cholery podzialy sie Minasy???

TomekL3, a nie zastanawiales sie dlaczego tak nagle wyskoczyly te MusicAngele, a teraz ta cala lampizacja?

foxbat, 5 Sie 2008, 23:50

>swoja droga, jak musi byc juz na tym forum zle, ze dwoch "najwiekszych" forumowych "konstruktorow"

>skacze sobie do gardel?

E tam, jątrzysz. Ja tylko chciałem zorganizować odsłuch porównawczy, żeby każdy mógł przyjść i przekonać się na własne uszy, ale cóż, skoro "adwersarz" nie chce wystawić swojego dzieła do porównania z moim "chińskim badziewiem"?

McGyver, wybacz, ale coby nie powiedziec o darkulu, jest jaki jest, ale na 100% ma wieksze doswiadczenie w budowie wzmacniaczy...

hakki, 5 Sie 2008, 23:50

>annawroc - no i tyle na temat Twojego byłego Krella mam do powiedzenia. Teraz jest Gryphon, tak?

>Czyli jednak znalazło się coś lepszego od Krella? Być nie może. Ale to nie należy do rzeczy. Twój

>sprzęt, Twoje opinie.

>Przede wszystkim dyskusja dotyczy czego innego i kogoś innego. Może wrócimy do meritum? Dalej

>uważasz, że jestem klonem McGyvera? To jak z tym piwem? Będziesz mógł się przekonać na żywo.

Zawsze jest jest coś lepszego od czegoś (nigdy nie pisałem, że coś jest najlepsze)Być może.

Skoro dyskusja dotyczy czegoś innego, to dlaczego piszesz o czymś innym?

A jak z piwem, to już napisałem.

Co do klona, chętnie się przekonam...

foksik, miałem jednego w domu i grał naprawdę dobrze jeszcze przed upgradem i szczerze mówiąc to ja dałem namiary i sprowadziłem Mc pierwszy egzemplarz.On nie zajmuje się ich sprzedażą czy też dystrybucją.To był zwykły przypadek,szukałem wzmaka na ebayu i trafiłem na MA, sprowadziłem , poleciłem Mc (dobra cena, możliwość upgradu) i to cała historia.Nie ma drugiego dna.

annawroc - no, zacząłem na temat, nikt nie namawiał do odpowiadania na moje dygresje i zbaczanie z tematu. Jestem do dyspozycji, jeśli chodzi o piwo. Będziesz mógł się przekonać. Tylko co to zmieni? I tak w każdym, kto nie jedzie po McGyverze, będziesz widział jego kolejne wcielenie.

foxbat, 5 Sie 2008, 23:57

>McGyver, wybacz, ale coby nie powiedziec o darkulu, jest jaki jest, ale na 100% ma wieksze

>doswiadczenie w budowie wzmacniaczy...

Słuchałeś?

A tak poza tym, to ja wzmacniaczy nie buduję. Ani nawet nimi nie handluję. Ja je tylko tuninguję.

No i przy okazji, żeby zrobić dobry, ba, w ogóle jakoś funkcjonujący wzmacniacz stereo trzeba mieć pojęcie na czym polega stereofonia:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>I tak w każdym, kto nie jedzie po McGyverze, będziesz widział jego kolejne wcielenie."

Skąd wiesz?

"Jestem do dyspozycji, jeśli chodzi o piwo. Będziesz mógł się przekonać. Tylko co to zmieni?"

A jak myślisz?- podpowiem- przekonam się, że to nie kolejny klon

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.