Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver co potrafi?

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

darkul, 4 Sie 2008, 22:32

>Delikatnie dodam że standartowy Mc275 troszku się zawstydził.

>A jest to bardzo uczciwy przedstawiciel swojego przedziału cenowego.

>Co trochę mówi z czym możesz mieć do czynienia.

Zadałem pytanie, a ty jak zwykle wykręcasz kota ogonem, i zamias udzielić odpowiedzi uprawiasz publicystykę.

Dajesz wzmacniacz na odsłuch porównawczy?

TAK czy NIE?

tak oczywiscie...a przed wojną koleje były bardziej punktualne...zwłaszcza zawstydzić te obecne z tego samego przedziału.... wpakowałes gościa w dussuna i jakby cie miał pod ręka byś to już pewnie za dłygo nie po tuningował bo gośc zamiast na polowanie by cię poczęstował. Poczytał sobie forum i trafił na mcgyvera...

Też mogę ci zadać pytanie..

Jesteś pierdolnięty ? Tak , czy nie ?

Mniej więcej do tego samego to się sprowadza.

Moja rada, rób sobie dalej tuning'i MA, tylko dawaj ludziom gwarancję.

Raz że są lutowane cyna bezołowiową a dwa że kondzie szybko w nich się osrają termicznie.

darkul, 4 Sie 2008, 22:35

>Mc

>

>Słonko Mc275 ma p-p KT88, więc nie bujaj.

Nic nie pisałem o Mc 275, choć wiem co to jest, więc gdzie tu bujanie?

>W singlu 845 jest lepsza od KT88.

Ale co ty pierdzielisz? Porównujesz bezpośrednio żarzoną triodę z pentodą? Tego się NIE DA porównać. To diametralnie różne lampy. Jedyne co da się porównać, to dwa kompletne wzmacniacze zbudowane na tych lampach. A jakość wzmacniacza nie jest zależna tylko i wyłącznie od lamp końcowych w nim użytych. To co napisałeś jest jak stwierdzenie że furgonetka jest lepsza od kabrioletu. Bądź też odwrotnie.

>Gdy ja miałem wersje Quad'a na p-p KT66 i jego wersję na KT88 to ty kolego jedyna żarówkę miałeś w

>pokoju...pod sufitem.

Wiedziałem. Po co argumenty merytoryczne, kiedy można przywalić ad personam? Tak jest ci łatwiej? Ile ty masz lat? Bo ten tekst jest... gówniarski.

darkul, 4 Sie 2008, 22:42

>Też mogę ci zadać pytanie..

>Jesteś pierdolnięty ? Tak , czy nie ?

>Mniej więcej do tego samego to się sprowadza.

Sprowadza się to do tego, że srasz ze strachu przed wystawieniem swojego dzieła do bezpośredniego porównania, tylko rękami, nogami i pazurami bronisz się przed powiedzeniem tego wprost, dlatego unikasz odpowiedzi na moje pytanie. Taka prawda. jakbyś nie srał, to byś wystawił.

McGyver ty może faktyczie wylujuz bo jeszcze zbijesz kogo tam masz pod ręką i będzie że cie ktos sprowokował....wrzuc na luz....albo usiadz nadussunie i strzel kupke bo bledniesz niebezpiecznie...moze baterie duracell pomogą...

>mc

Mnie wystarczy to co słyszę. W głębszą polemikę z tobą nie ma sensu wchodzić.

Nic nie kumasz , nie wiesz jakie są wady i zalety w konfiguracji SE z triod i pentod.

To dlatego że się na tym nie znasz.

Też bym posłuchał tego scalaczka i 8 tranów-od najskromniejszego

Jakieś kompleksy masz że się tak pucujesz?

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

darkul, 4 Sie 2008, 22:49

>>mc

>

>Mnie wystarczy to co słyszę. W głębszą polemikę z tobą nie ma sensu wchodzić.

>

>Nic nie kumasz , nie wiesz jakie są wady i zalety w konfiguracji SE z triod i pentod.

>To dlatego że się na tym nie znasz.

To mnie oświeć biednego żuczka.

>>Mc

>

>Aleś ty drażliwy w tym temacie MA.

Nie jestem drażliwy. Chcę zrobić publiczne forumowe porównanie MA XD800 z twoim wyrobem. Dajesz czy wymiękasz?

TAK CZY NIE?

>Mc

>

>Pobaw się 2A3, wtedy może pogadamy.

Bawiłem się. Zdziwiony? A gadać z tobą nie potrzebuję. Szkoda czasu. Chcę tylko zrobić publiczne forumowe porównanie MA XD800 z twoim wyrobem, to wystarczy za wiele, wiele słów.

Odpowiedz jak mężczyzna na zadane pytanie: wystawiasz wzmacniacz do odsłuchu?

TAK CZY NIE?

Wilu, może zrobimy porównanie w Krakowie? Znajdzie się u Was i lampa na 300B, i chyba jeszcze coś? byłoby o czym pisać na forum. Oczywiście o ile darkul nie wymięknie, i przyśle ten swój wzmacniacz.

Mc ja chętnie(szanowna Reszta zapewne ochoczo udostępni lokal i sprzęt)

Ja mogę przywieść piwko i mój nowy wzmak z 46szt.tranzystorów na kanał(niezbalansowany)

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

darkul, 4 Sie 2008, 23:09

>>Mc

>

>Ja wolę drażnić gości co już taki MA łykną... fajne mają miny.

>

>2A3 z wami.

Czyli mam rozumieć że odmawiasz wystawienia wzmacniacza do odsłuchów?

TAK CZY NIE?

Panowie, pogodzic Was? Bo zaraz wejde do piaskownicy ze swoim 'Nakiem' i zakoncze te impreze :)

A powaznie, to istotne jest znajdowac przyjemnosc w sluchaniu muzyki. Jezeli jej nie ma, to nawet najdrozszy i najwspanialszy zestaw audio nie pomoze :) Jezeli cieszy Was muzyka, ktora slyszycie na swoim sprzecie, to juz jest dobrze... Nie zachowujcie sie zatem, jak chlopcy w krotkich spodenkach :)

Ps.

Zeby byla jasnosc - parowkowym skrytozercom i nielegalnemu, nieopodatkowanemu zarobkowaniu z wykorzystaniem forum mowie stanowcze nie! :)

Pozdrawiam,

Lete

lete, 4 Sie 2008, 23:21

>Panowie, pogodzic Was? Bo zaraz wejde do piaskownicy ze swoim 'Nakiem' i zakoncze te impreze :)

>

>A powaznie, to istotne jest znajdowac przyjemnosc w sluchaniu muzyki. Jezeli jej nie ma, to nawet

>najdrozszy i najwspanialszy zestaw audio nie pomoze :) Jezeli cieszy Was muzyka, ktora slyszycie na

>swoim sprzecie, to juz jest dobrze... Nie zachowujcie sie zatem, jak chlopcy w krotkich spodenkach

>:)

>

>Ps.

>Zeby byla jasnosc - parowkowym skrytozercom i nielegalnemu, nieopodatkowanemu zarobkowaniu z

>wykorzystaniem forum mowie stanowcze nie! :)

>

>Pozdrawiam,

>Lete

Pogodzić nas może tylko jedno: jak darkul wystawi swój wzmacniacz do porównania z MA XD800. Publicznego forumowego porównania. A chcę żeby było publiczne, żeby potem nie było jęczenia i biadolenia że ktoś nie napisał prawdy. Odsłucha się zbiorowo, i każdy z uczestników coś napisze.

Ale darkul penia, więc nic z tego nie będzie...

>Mc

Jesteś jak dziecko we mgle. Wielkim krzykiem nie zagłuszysz rozsądku.

Nie jesteś dla mnie żadną konkurencją. Co najwyżej umilaczem , MA jest ograniczoną , budżetową konstrukcją, co w sumie też jest określeniem na wyrost. 2500 powinno być lepiej uzasadnione.

Sama obecność żarówek już niektórym wystarczy.

Inną sprawą jest to że być może komuś to wystarczy.

Bulba.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.