Skocz do zawartości
IGNORED

Wybótr kolumienek

Pablos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem lamerem i prosze o pomoc. Posiadam amplituner Techmicsa SA-DX750 5x80W, 6Ohm i próbuję dobrac do niego jakies kolumienki do 800 złotych komplet (tylko nowe). Na razie wypatrzyłem Soundfindery 250 Tonsila, Sony'ego SS-MF450 oraz Perfekty 150 Tonsila na Bestmarkecie (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) i nie wiem czy to jakieś resztki magazynowe sprzed lat czy moze nowa odsłona? Na stronce Tonsila nic na ten temat nie ma. Wie ktoś? Ale wracając do sedna. Które z tych kolumienek byłyby najlepsze dla mnie?? A moze znacie jakies inne, nowe do 800 złotych/ kpl a lepsze? Z góry dzięki za pomoc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/2938-wyb%C3%B3tr-kolumienek/

Zbig mnie chodzi o kolumny stereo a nie kino domowe.

Raf widze masz Soundfindery 130. Naprawdę sa takie złe??

Słyszałem wiele razy Tonsile, ale te starsze no i mi się podobały. Czy te nowe modele sa jakies do kitu??

RAF, w Twoich ustach ciekawie to wybrzmiewa ;)

btw. niestety sprzedałem już moje stare SONY, więc testu kolumn anty-audiofilskich nie przeprowadzimy ;)) szkoda, bo jak by się jeszcze udało skołować altusy to już by było miodzio testowanie, tylko wzmaka byśmy nie mieli "odpowiedniego", np. jakąś Unitre albo cuś ;)

Podłogowe i owszem,a elcod o asu to już nie musi być aż taki głęęęęęęęęęboki. Mam subwoofer więc myslę nadrobi stratę. Co do audiofilskich zamiułowan to niestety nie stac mnie na więce, tez tego żałuje, moze kiedyś. Na razie chodzi mi o jak najbardziej czysty, przejrzysty i pełny dźwięk za te pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.