Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchal ktos Philips MC-M760 lub MCD708?

extremaniaq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

chcialbym sie dowiedziec jak graja to wierze ale nie w porownaniu z drozszymi lecz w porownaniu z tanszymi lub w podobnej cenie, i prosze nie podawac mi alternatyw w cenie 1600 wiecej!!! :) oczekuje opinii od ludzi ktorzy je sluchali, i nie interesuje mnie neutralnosc, lecz poprostu brzmienie czy przyjemnie sie tego slucha.

Chcialbym dodac ze philips MCM760 kosztuje 800zl a MCD708 1200, przy czym interesuje mnie ta pierwsza za 800zl podobno obie graja podobnie glosniki wygladaja tak samo i wzmacniacze tez klasy D w obu.

A nie lepiej przejsc sie do byle jakiego sklepu RTV? Tam zawsze mnostwo wiezyczek tego typu stoi i posluchac tez mozna. Wiadomo, ze warunki idealne nie sa ale zawsze to odsluch na realu.

od miesiąta mam MCD 708. W małym pokoju powinna sobie radzic lepiej ale na moje 25 m to za małe kolumny chyba. No ogólnie po przyzwyczajeniu sie stwierdzam ze jak ktos nie ma wymagan duzych to ok. Ale nie powaliła mnie na kolana. Mysle teraz czy by ja nie wywalic do sypialni a do duzego nie kupic na kredyt ampla dra 500 lub 700 z jakimis kolumnami do 3 tys. za wszystko. Kusi mnie porównanie brzmień :) Jutro do MCD podłącze moje stare Unitry 50 na spróbe - zobaczymy co bedzie. Opowiem wam :)

ale podniosłem kolumny wyżej - teraz są na wysokości uszu (jak sie siedzi) i jest dużo lepiej, nawet jakoś gra... Wczesniej były przy ziemi i było "głucho". Ps. czy zwrócił ktos uwage na kabel jaki dali do MCD 708 ? - jest srebrny (nie ze srebra) - co to za kabel ? Musze kupic nowe dłuzsze dobre jakieś kable i nie wiem jakie .. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.