Skocz do zawartości
IGNORED

A to Polska właśnie czyli Jazz story

Jazz :-(

Rekomendowane odpowiedzi

podoba mi sie stwierdzenie "alfabetycznie 0-300" :) To syrianski alfabet? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Malgosia (LaBanBa) tez otrzymala bez jakiegokolwiek ostrzezenia - DODYWOTNIEGO BANA,

za to tylko, ze zazartowala sobie z - jozwy maryna !

Lukar ! Kiedy zniesiesz wreszcie ban - LaBanBie ?!

Czy jak sie zrobi cos glupiego, nie lepiej to naprawic,

zamiast udawac glucho-niemego ?!

>>foxbat, 16 Sty 2007, 13:23

>podoba mi sie stwierdzenie "alfabetycznie 0-300" :) To syrianski alfabet? ;)

nie :P, ale kapujesz że od zaczynających się na A było by pewnie >1 :)

>foxbat

Malgosia jest jednym z najaktywniejszych forumowiczow na Forum KAiM !

(znacznie bardziej aktywnym ode mnie !)

Jakos tam, nikt nie widzi jakichkolwiek powodow, aby ja - banowac !

(wrecz odwrotnie, wprost ja zachecaja, do jeszcze czynniejszego udzialu !)

Tylko na TYM forum panuje taki marazm i wszystko co zywe, co sie zywiolowo

rozwija, musi natychmiast zostac zamkniete, zduszone , zbanowane, zniszczone !

Umyslowe ograniczenie, kompleksy, perfidia i msciwosc !

Vlad, jeżeli jedyny dzisiejszy wpis na KAiM o treści: "10.00 - 16.00" jest dla Ciebie tętnieniem życia to OK.

Bardzo OK !:)

Rozumiem, ze to kolejna prowokacja artystyczna z tym marazmem tu i tętnieniem życia tam?

Mógłbyś rozwinąć ?:)

Pozdrawiam

>lancaster

Mowie o psychicznym marazmiie i smutowatosci "wlascicieli" Tego forum !

O niszczeniu, psuciu, zamykaniu - zywych, rozwijajacych sie watkow !

Prawie wszystko co zywe tu, na Bocznicy, jest - ZAMYKANE !

Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek , jakikolwiek watek na KAiM, zostal - zamkniety !

Nie porownuj forum liczacego 200 osob, z takim co liczy 12 000 - iloscią wpisow !

Pozdrawiam

Vlad, marazm i ograniczenie wlaściciela tego forum jest sytuacją, ktorą pewnie idealnie widać z Twojej perspektywy, dlatego nie dziwię sie że tak to widzisz.

Mi tam wsjo ryba, widzę jak na dłoni(tym razem ja:)), ze jezeli nie piszesz w sposób ktory moglby kogokolwiek urazic to wszystko jest OK. Podkreślam "w sposób", a nie "o rzeczach" - wiem, ze sie rozumiemy.

A dlaczego Twoim zdaniem Ty możesz napisać(jeżeli tak uważasz) w dowolny sposób cokolwiek, a jakiś "ograniczony debil" powinien tego grzecznie wysłuchać, bo jest to OK ?

Dla Ciebie może i jest. Konflikt interesów, Ty chcesz pisać tu i o wszystkim na co masz ochotę, a on nie chce, zeby to znajdowało sie akuratnio na tym forum.

Masz Ci los:)

Za to na forum KAiM, czy kazdym innym możesz sie zapewne wyżyć do woli....tylko dlaczego dziś wlepiłeś właśnie TU tyle wpisów?;)

To musi być miłość:)

Pozdrawiam

Zresztą ostatnio poza zamykaniem wątków dot. Jazza Lukar nic nie kasuje.

Gdybym miał jakis dowód to bym powiedzial, ze Jazz dostal uprawnienia do zamykania niewygodnych dla siebie wątków.

Ale, ze nie mam to niech to będzie sci-fi:)

Pozdrawiam

>lancaster

Twarde, sprawiedliwie egzekwowane zasady, wyczucie intencji, dobra wola, inteligencia, przyjaznosc uzytkownikom - COKOLWIEK !

Na Tym forum ZE STRONY "WLASCICIELA", niema NIC z powyzszego ! Jest tylko - TO JE MOJE i BEDE ROBIL CO BEDE CHCIAL !

Z czyms takim POWINNO sie, wg. mnie - walczyc !

Tutaj - NIE MA ZASAD, wiec zwracanie komukolwiek uwagi na jakiekolwiek ZASADY, jest - hipokryzja !

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.