Skocz do zawartości
IGNORED

KABLE SIECIOWE XINDAK - zna ktoś?

zwykłybanan

Rekomendowane odpowiedzi

W ofercie POLPAKU sa dostepne kabelki sieciowe Xindak.Konkretnie 2 modele.Mam pytanie: czy ktoś z forumowiczów miał z nimi do czynienia i chciałby cos na ten temat napisać?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-11805-100002969 1170305060_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/29632-kable-sieciowe-xindak-zna-kto%C5%9B/

Zwróć uwagę na kabel firmy Atlas (szkocka manufaktura).

Ukryta Zawartość

Swego czasu bardzo pochlebnie wypowiadał się na temat tych drutów soso.

Piszę o tym ponieważ można je już nabyć w Polsce w firmie Audiosystem za 700 zł odcinek 1.5 m.

Ukryta Zawartość

miałem taki kabelek i nie zachwycił mnie, nie słychać różnicy w porównaniu do porządnie zrobionego diy na lappie, jesli coś mógłbym polecić w podobnej cenie to kabel Vincenta, dużo lepszy od tego.

Tak Vicek z pewnością godny jest polecenia - jest bardzo efektowny, czasem efekciarki, ale w tańszych systemach to bardziej pomaga niz przeszkadza. Można też wypróbować tańsze propozycje Artecha. Ciekawa jest też ponoć sieciówka Queda - ale tu wartośc postrzegana jest niższa(za to takie kable wygodniej sie podłącza).

P.S.

Widzę, że autor wątku ma zaawansowany system. Polecałbym przynajmniej wypróbować modele z wyższej półki - tu wybór jest już b. szeroki, a efekty mogą być spore(choć reguł oczywiście nie ma)

Dzieki z info. Nie jestem "kablomaniakiem"....Czy faktycznie wpływ sieciowek jest az tak zauwazalny że warto interesowac sie wyzszymi modelami, jak sugeruje dzarro?

dla mnie siecowka jest na ostatnim miejscu z kabli, odkad zaczalem chorowac zmienilo sie sporo i teraz wiem ze nie wydalbym na nia wiecej jak 100-200 pln...odpowiedzi bedzie tyle co forumowiczow wiec tym sie nie sugeruj, jesli nie szkoda Ci kasy to kup, moze jest mozliwosc wypozyczenia za kaucja, sam sie wtedy przekonasz

Mag

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.