Skocz do zawartości
IGNORED

Pomocy... nie wiem ktory wzmachol lepszy

Cinolus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam..mam problem posiadam unitre radmora 5102-te hi-fi quatro i kolumny new mildton 150 ale chce zakupic nowy wzmak.Znalazlem dwa odpowiadajace mi najbardziej amplitunery Technics SU-V670 i kenwood krf v(albo a) 4030... mogli byscie mi poradzic ktory lepszy ??a moze jakis inny w cenie do 600zł...z gory dziekuje.ps chce jeszcze kupic altusy 300 do wzmacniacza zeby graly 4 kolumienki... bardzo byl bym wdzieczny jakby ktos sie odezwal na gg 2662033

https://www.audiostereo.pl/topic/29828-pomocy-nie-wiem-ktory-wzmachol-lepszy/

Mając do wyboru wzmacniacz A i wzmacniacz B słuchamy najpierw jednego, potem drugiego i wybieramy ten, ktry nam się bardziej podobał. Oba nadają się do Altusów, a Altusy do nich.

NIestety raczej nie mam mozliwosci odsluchania technics'a...i wlasciwie to juz bym go mial gdyby nie to ze przeczytalem tu pare raz yze technics'y to syfy..dalej nie wiem co zrobic;/

Na tym forum jest masa opini na temat różnych wzmaków, w tej cenie na pewno znajdziesz coś lepszego, sam stałem orzed takim wyborem poczytałem, trochę tego było ale wybrałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.