Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz słuchawkowy do AKG 701

Skibus

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę ostatnio było na forum, ale mam spore wątpliwości nadal. Interesuje mnie sensowny wzmacniacz słuchawkowy do AKG 701 ( miło jak by dął radę również AKG 141 Studio ( 55 ohmów ), ale nie jest to warunek konieczny ).

Nie chciał bym przekraczać 2 tyś zł ( chyba, że naprawdę warto ), a bardzo chętnie mniej.

Zastanawiam się jeszcze jak sensownie podłączyć do CD ( CA 640Cv2 ).Nie chciał bym przełączać między wzmacniaczami, bo słuchawkowy ma być tylko dodatkiem do normalnego systemu stereo.

Dziękuję za propozycje.

https://www.audiostereo.pl/topic/29875-wzmacniacz-s%C5%82uchawkowy-do-akg-701/

Spróbuj LinnArt'a. Da radę każdemu modelowi. Słuchałem z AKG K7001 i HD650. Posłuchaj, może Ci się spodoba. Cena zależy od wykonania i bajerów. Wersja elegancka jest chromowana z czarnymi bokami (radiatory). Świecidełek możesz sobie kazać nie instalować.

Paradox także daje radę AKG (to teraz moje ulubione zestawienie), ale a) kosztuje więcej, b) nie ma wersji czarnej.

Piotr Ryka wypowiadał się bardzo pochlebnie o wzmacniaczu StafanaB. On jest czarny i uciągnie wszystko. Elegancki nie jest z powodu dość obciachowej tabliczki na froncie, ale pewnie można z konstruktorem ponegocjować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.