Skocz do zawartości
IGNORED

Czarna lista sprzedawcow na Allegro

yayacek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy podobny temat juz byl na forum. Jesli tak to prosilbym kogos zorientowanego w odkopaniu owego watku.

Celem moim jest utworzenie listy sprzedawcow, ktorych nalezaloby sie wystrzegac. Do nicku sprzedawcy proponuje dolaczyc krociutki opis ukazujacy jego (sprzedawcy) niekompetencje.

Mysle, ze takie ogolne info pozwoli nam wszystkim zorientowac sie i wyrobic zdanie co do sprzedawcow. Wiadomo, ze komentarze nie zawsze sa prawdziwe i wiarygodne. Czesto nie wystawia sie negatywnego komentarza w obawie o otrzymanie negatywa w odwecie. Podobne listy istnieja takze na innych forach internetowych, tak wiec nie wymyslam niczego nowego. Zacznijmy wiec pietnowac oszustow i kretaczy!

---------

jennifer_23_2006 - sprzedawca nie wysyla towaru mimo, ze pieniadze ma zaksiegowane od dluzszego czasu na koncie. Nie chce wyslac mailem skanu (zdjecia) dowodu nadania paczki, odmawia tez podania numeru znajdujacego sie na druku nadawczym. Obecnie walcze o zwrot pieniedzy.

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

https://www.audiostereo.pl/topic/30090-czarna-lista-sprzedawcow-na-allegro/

Na 250 zakupów na Allegro, trzy razy mnie oszukano. I trzy razy zgłosiłem sprawę na Policję, trzy razy ujęto szmaciarzy i trzy razy zwrócili mi kasę.

Wbrew pozorom, Policja bardzo chętnie i sprawnie bierze się za takie sprawy. Praktycznie każdy większy komisariat ma do tego "swoich" ludzi.

Polecam stronę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , jest tam wykaz najlepszych i najgorszych sprzedawców.

pozdrawiam rsz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

'gothye' - wystawil wzmacniacz GianClone z opisem "w 100% sprawny" a przyslal mi sama obudowe.

pozniej raczyl doslac plytki... po podzespolach zostaly tylko resztki cyny. proba rozmowy to strata czasu, wlasnie oddaje sprawe w rece policji. o rezultatach dam znac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.