Skocz do zawartości
IGNORED

MediaMarkt - Senki HD202

ILLIDAN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy orientuje sie ktos w jakiej cenie mozna dostac sluchawki wymienione w temacie? Dodam, ze chodzi o MM w Lublinie.

Na ich stronce mozna sprawdzic ceny samych nowosci, a starszych produktow "chyba" nie ma. W kazdym razie nie udalo mi sie takiej informacji znalesc...

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/30180-mediamarkt-senki-hd202/

Kurcze myślałem, że nikt się w temacie nie udzieli i zapomniałem o nim...

Dzwoniłem do MM w Lublinie no i cena wynosi 129zl... no to powodzenia.

pegal, 18 Gru 2006, 22:26

>W MM w Łodzi "chodzą" po jakieś 100 parę złotych. Wkurzyłem sie nawet bo przez Allegro kupiłem za

>119 plus przesyłka a w MM były tańsze z tego co paiętam jka później patrzyłem

Kurde :/ to w Lublinie drożej.

Krzych 2, 19 Gru 2006, 11:03

>Z cenami to w ogóle pełne szaleństwo. Na Allegro Koss Porta Pro mozna znaleść po ok 140 zł , a w

>MM

>299 zł. Jak oni kalkulują ceny- cholera nie wiem.

To samo zaobserwowałem... parodia... ale najgorzej jest u mnie w "mieście" Jak się spytałem o te słuchawki to sprzedawca był mocno zdziwiony, że coś takiego jak Sennheiser istnieje... ehhh

Mandragora, 20 Gru 2006, 18:52

>W Gdansku MM sprzedaje ten model po 89 zl :)

No taka cena jest bardzo, bardzo atrakcyjna ale czemu we wszystkich MM cena nie jest taka sama?

Do Gdańska to ja nie pojade...

No i wychodzi na to, że Lublin jest najdroższy, a niestety nie widze sensu szukac tych słuchawek w innych MM. Do samego Lublina mam 70km...

....

kurcze ale ładna cena w tym Gdańsku no, az mnie coś bierze jak pomyśle, że są tak duże różnice...

poproś, któregoś forumowicza z Gdańska, żeby Ci kupił. To forum, wbrew bocznicowym pozorom, potrafi czasem bardzo dobrze działać. Można tu znalkeźć wielu życzliwych ludzi. pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.