Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki SAV / SUV do Polski?

Jazz :-)

Rekomendowane odpowiedzi

hej jazz widzę że się wkurzyłeś :) super , widzisz to właśnie nas różni - ty się wkurwiasz a ja się z ciebie śmieję

widzę też że przeczytałeś moje "o mnie" a być może i posty na forum , wow , jestem pod wrażeniem :)

jazz , jakby ci tu powiedzieć ... fajnie że masz swoją dzielnicę , jeszcze fajniej że mnie tam nie wpuszczą :)

w przeciwieństwie do ciebie nie zwracam uwagi na to jaki kto na forum ma sprzęt ...wiesz , dla mnie bardziej wartościowy jest człowiek skromny nie epatujący tym co posiada niż nuworysz obwieszczający wszem i wobec...

ale i tak tego nie zrozumiesz...widac masz taki moskiewski styl...byle dużo i byle się świeciło...

co do motoryzacji - widzisz jazz , mam ten komfort że nie muszę wyrywać panienek na terenowe pudła o wątpliwych właściwościach trakcyjnych na drogach publicznych ... btw, nazywanie gównem tym czym jeżdżę jest nawet zrozumiałe - jak miałbys nazwać inaczej auto do którego pewnie nie zmieściłbyś się wraz z... a tu sie domyśl :)

pisz pisz dalej jazz - bawię się naprawdę świetnie

aha , pamiętaj że edit na tym forum jest nie możliwy - spróbuj przed kliknięciem na "dodaj wpis" przeczytać

to co sklecisz ze dwa razy , przemyśl , policz może do dziesięciu (milionów $ najlepiej) ... nie przystoi ci sie tak

osmieszać nerwowymi pełnymi błędów postami :)

marcinie (LOL)

Matolku, ja sie nie "wkurzam", ja sie toba bawie i ucze cie godnego zachowania. To taka edukacyjna gra. Masz jednak racje, wiele nas rozni. Bardzo wiele. Ja jestem tez w ogole bardzo fajny. teraz: Jesli nie zwracasz uwagi na sprzet na forum, to po jaka cholere tutaj wchodzisz osle? Juz wiem. Zwracasz szczegolna uwage na to czym kto jezdzi. LOL. Mialem nadzieje, ze cie tego oducze, ze samochody sa niczym innym jak lepszym lub gorszym, tanim lub drozszym urzadzeniem AGD, ale ty masz w sobie wbudowany czujnik na pojazdy, gdzie kazdy cie drazni. Masz w sobie taki prostacki mechanizm interpretacji rzeczy nabytych, ze widzac samochod, ktory nie jest w zasiegu twojego portfela, zachowujesz sie jakbym cie kastrowal. Wobec tego obwieszcze wszem i wobec, ze uwazam cie za kompletnego kretyna. Co do moskiewskiego stylu, rzuc okiem na sciany w swoim pokoju i zrozumiesz typowo moskiewski Ursynow.

i znowu jestem pod wrażeniem twej elokwencji jazz !

jazz , mój nauczycielu ...

wiesz jazz , mam gdzies to czym ktoś jeździ ... w zasadzie nawet cieszę się gdy ktoś może kupić sobie auto za 200k$

lub więcej :) ... jazz , lubię fajne samochody , jedyne czego nie lubię to bufonów

wow , znowu pomyłka jazz... jaki ursynów ??

dawaj dalej

A co to jest takiego - ten UAZ

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

Zapomniałbym o brudnych Daewoo. Mnie się podoba ten

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) choć jest totalnie niepraktyczny. Kolejny osobowy udający van, udający, kombi, które udaje terenówkę. Ale ładny jest.

W Warszawie powinni zakazać wjazdu do centrum samochodom o pojemności silnika większej niż 1.1 litra :))) Rozwiązałby się problem korków. Dużego auta potrzebują DUPY nie kierowcy (Jazz ty dupo na kółkach :)

Jełopazz :-) jeśli samochody są tylko urządzeniem AGD to po wałka szukasz terenówki ? I tak za duża dupa jesteś żeby jakąkolwiek pojechać w terenie. A to co kupisz się na teren nadawać nie będzie. W dodatku na 15 tys. km przez 2 lata (LOL). Powiedziałem prostaku, won do autotrapera, tam zobaczysz auta terenowe. Albo bufonie nadmuchany przez rękawiczkę nie pier**l bzdur że samochodu są tylko urządzeniami AGD.

Nawiązując do nieudaczników, Jazz :-) zamiast płakać nad wzrostem cen powinieneś się cieszyć, że dolar spada, rośnie siła nabywcza Polaków i będziesz mógł więcej zarobić sprzedając więcej urządzeń Dynalab. Prawda? No chyba że jesteś nieudacznikiem i tego nie potrafisz (LOL)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

wiecie co? a mi jest zal chlopaka, naprawde. wyobrazacie sobie jak smutne i samotne zycie musi wiesc, skoro w taki sposob sie dowartosciowuje? poza tym mysle, ze nasze nerwowe reakcje wlasnie daja mu to czego chce. tlumaczy to w swoim chlupoczacym mozdzku, ze wkurzamy sie bo nie mozemy miec tego co on. w ten sposob uzyskuje to czego chce, poczucie wyjatkowosci i bycia kims, czyli tego czefgo tak bardzo mu brakuje w jego prwadziwym, nie wirtualnym zyciu.

proponuje potraktowac chlopaka jak uposledzonego i olac go. np. pisze: "sluchajcie jaka lodz podwodna do polski na rok 2065 mi polecacie?", a my na to: "u-47 to fajna lajba, bierz brachu w ciemno".

i tyle. zareagujmy z wspolczuciem i miloscia.

pzdr.

jazz , przecież pisałem że niczym nie jesteś w stanie mnie zdenerwować...

czytaj uważnie bądź kupuj cos na poprawę pamięci

helikopter ?? to nawet nie masz własnego jeta ?? ech ...

Wkurwik, juz tradycyjnie jestes zbyt glupi zeby zrozumiec proste kalkulacje finansowe. Gdybys mial kawalek rzeczywistego zycia poza murem anomimowosci swoich wypoconych, pustych tekstow, nie bylbys nawet tak imbecylowato wkurwiony za kazdym razem kiedy masz okazje nawet nie tyle otworzyc morde, ale napisac kilka bezsensownych slow przy pomocy sieci. Wkurwik, miales kiedys kobiete? Precyzjniej, chodziloby mi o sytuacje kiedy wchodzisz do eleganckiego baru po zaparkowaniu pieknego mercedesa z lat 40-ch gdzies np w Wiedniu i po chwili piekna kobieta o wspanialej aparycji, wysoka, z wszechobecna gracja oferuje ci bezinteresownie swoje towarzystwo uznajac cie za swiatowego gentelmena, z globalna erudycja, emanujacego charyzma...musze przestac, poczekaj...buahahahahahahahaa...przepraszam, ale naprawde mnie t e r a z sprowokowales.

Jednak zalozmy, ze owa dama do ciebie podchodzi, a ty jak zwykle dlubiac w nosie mowisz do niej w jedym znanym ci jezyku:

"Zapomniałbym o brudnych Daewoo. Mnie się podoba....choć jest totalnie niepraktyczny. Kolejny osobowy udający van, udający, kombi, które udaje terenówkę. Ale ładny jest. W Warszawie powinni zakazać wjazdu do centrum samochodom o pojemności silnika większej niż 1.1 litra :))) ...... Dużego auta potrzebują DUPY....ty dupo na kółkach :) ..... to po wałka szukasz.... I tak za duża dupa jesteś ..... A to co kupisz się na teren nadawać nie będzie. W dodatku na 15 tys. km przez 2 lata (LOL). Powiedziałem prostaku, won ..... nadmuchany przez rękawiczkę nie pier**l bzdur...."

Myślę ze to jest propozycja godna Waszej Wysokiej Mości !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jozwa, ewidentnie nie mozna. To jest takie specyficzne forum. Tutaj nalezy trzymac sie pewnych standardow i nie wychodzic poza margines przyjetych konwencji. Klocki do 600zl, fury do 20tyz zl. O kawiorze tez nie mozna wspominac, poniewaz tutaj musi byc ...schabowo.

Precyzjniej, chodziloby mi o sytuacje kiedy wchodzisz do eleganckiego baru po zaparkowaniu pieknego mercedesa z lat 40-ch gdzies np w Wiedniu i po chwili piekna kobieta o wspanialej aparycji, wysoka, z wszechobecna gracja oferuje ci bezinteresownie swoje towarzystwo uznajac cie za swiatowego gentelmena, z globalna erudycja, emanujacego charyzma

ODPOWIEDŹ--> jest to pani szukająca sponsora/sponsoringu/frajera (niepotrzebne skreślić)

btw, myślisz żeby miec kobietę to trzeba miec merca? (faktycznie łatwiej, ale czy o to chodzi? chciałbyś miec kobiete na jedna noc wiedząc, że wczoraj rżnęła sie z innym "sponsorem"? uważasz człowieka z Daewoo za chama? Myślisz ze te porshaki nie udają terenowych?) Prosze odpisz bo mam niezła bekę :D z tego co piszesz Ekscelencjo DŻEZZZZZ

Wkurwik, na pewno nie ty pomimo 4.5tys wpisow. Powiedz mi, znasz jakis obcy jezyk?

Co do ciebie Marcinku, znudziles mi sie, jestes zbyt....mentalnie prowincjonalny. Poniewaz nie masz nic konstruktywnego do zaoferowania w moim watku, wyjdz.

Qubric---> dobre

Dżezz--> a nie wyjdę :D, na złość :D (tak tak wiem, że jestem egoistą i zazdrośnikiem, ale wiesz co?? dobrze mi z tym)

Nie znam cie, ma nadzieje ze w prawdziwym życiu nie jesteś takim przesadnym burżujem. i pamiętaj--> nigdy nie mówi się źle o cudzych członkach rodzin, tym bardziej jak ta osoba odeszła z naszego świata)

Jełopazz :-), ostatkiem sił próbujesz się dowartościować (LOL)

Powiedz mi, znasz jakąś kobietę za którą nie musiałeś płacić i która cię naprawdę kochała? Swoją matkę możesz wyłączyć z tej klasyfikacji.

Praw globalnej ekonomii nie zmienisz. Teraz Ty jesteś pragnienie, a My jesteśmy Sprite :)))

marcinw899

marcinw899, 19 Gru 2006, 21:11

>Qubric---> dobre

>

>Dżezz--> a nie wyjdę :D, na złość :D (tak tak wiem, że jestem egoistą i zazdrośnikiem, ale wiesz

>co?? dobrze mi z tym)

>Nie znam cie, ma nadzieje ze w prawdziwym życiu nie jesteś takim przesadnym burżujem. i pamiętaj-->

>nigdy nie mówi się źle o cudzych członkach rodzin, tym bardziej jak ta osoba odeszła z naszego

>świata)

marcinw899 -->

wdepnąłem w gówno... w wielkie tłuste i śmierdzące gówno !!!

Na szczeście już je wytarłem i teraz omijam z daleka ... ale widzę że TY i Qubric ciągle dyskutujecie z tym bezklasowym nuworyszem ;)

zdezi

jazzik

"Wkurwik, na pewno nie ty pomimo 4.5tys wpisow. Powiedz mi, znasz jakis obcy jezyk?"

a ja cię kiedyś pytałem - masz słuch muzyczny? W jakiś sposób z tego korzystasz? Czemu nie można chwalić się graniem na gitarze, a helikopterem, czy astonem - to już tak? Niedługo dojdziemy do tego, że jazzik będzie wyznaczał wyznaczniki :) :) :) Jeśli nawet przed sobą nie potrafisz przyznać, że wypasione auto jest wynikiem EGO, to ja ci chyba zaczne współczuć.

Już pisałem - z prawdziwą elitą masz gówno wspólnego - z pieniędzmi się nie urodziłeś - możesz podskakiwać do woli, na nic to się zda :)

Ehh te >kobiety< widzące w jazzie światowego rekina finansowego :) Wysiadając z mercedesa zaimponował im swoją osobowością :D

jazz matole - ja po prostu nie czaje tylko jednego - dlaczego tak mało osób na forum pozwala sobie przejechać się po twojej nic nieznaczącej >osobowości< - jeśli obraziłeś tu nieraz większość uzytkowników forum, czy polaków.

prosty przaśny chłopie

Od pospolitego dresa różnisz się tym, że on przyzna się, że chce mieć wypasione auto dla "lansu". Ciebie nauczyli (na kursach dobrego wychowania), że szpan nie jest fajny - ty po prostu masz tak wysokie wymagania konsumenckie :)))

I nawet sporo osób wieży w ten bullshit :)

Vires

Już pisałem - z prawdziwą elitą masz gówno wspólnego - z pieniędzmi się nie urodziłeś - możesz podskakiwać do woli, na nic to się zda

- jestes elita.

Ehh te >kobiety< widzące w jazzie światowego rekina finansowego :) Wysiadając z mercedesa zaimponował im swoją osobowością :D

- To byl wkurwik idioto.

jazz matole - ja po prostu nie czaje tylko jednego - dlaczego tak mało osób na forum pozwala sobie przejechać się po twojej nic nieznaczącej >osobowości< - jeśli obraziłeś tu nieraz większość uzytkowników forum, czy polaków.

- "czaisz"? Elitarnie? Tepa chlopino, absurdem byloby obrazanie Polakow jako takich, z prostego powodu, ze nim sam jestem. Malo osob, poniewaz na cale szczescie ty i kilku twoich matolow stanowicie zdecydowana mniejszosc na tym forum, ale poniewaz tutaj jestescie wymagane jest profilaktycznie wychlostanie was po waszych pedzacych donikad pyskatych ryjach.

Jazz :-), 19 Gru 2006, 20:27

>Sabatiel, przestan sie chwalic, ze potrafisz grac na gitarze, ty bufonie. Do tego sa inne fora.

ogien zwalczaj ogniem. bufona, bufonem :)

myslalem ze ty akurat mnie lepiej rozumiesz, tak samo jak ty probuje trzoszke sie podlansowac. wiesz my chlopaki z kompleksami musimy troszke sie dowartosciowac, ty rolexem, ja gitara.... bracie.

buhaha.

ps. ciesze sie ze podoba ci sie moja strona :)

Strona jak strona. Jezeli faktycznie musisz sie "dowartosciowac", czymkolwiek, nie mam z tym nic wspolnego. Kolegow do tej aktywnosci nie szukaj po mojej stronie. Ja jestem jedynie zadowolonym konsumentem zycia, wiec nie komplikuj i nie wrzucaj do rownania wlasnych problemow. Nie mam z nimi nic wspolnego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.