Skocz do zawartości
IGNORED

Forum Studio Nagrań - rejestracja

k.mik

Rekomendowane odpowiedzi

Jest sobie Forum Studio Nagrań:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Spróbujcie się tam zarejestrować, życzę powodzenia. Mi się nie udaje. Formularz natychmiast odrzuca i czyści hasło tak jakbym go nie wpisał. Dlaczego tak jest? Wina silnika forumowego z bugiem? Czyjejś złej woli? Problemów z moim komputerem?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/30402-forum-studio-nagra%C5%84-rejestracja/

Kasjel

Chodzi ci o token z czterema cyframi? Oczywiście, że nie zapomniałem. Za to pojawia się wyraźny komunikat, że czegoś nie wypełniłem, pojawia się to dwa razy, akurat dwukrotnie też czyści się moje hasło, które jeszcze przed momentem dwukrotnie wpisywałem. Wygląda to na jakieś problemy z IE lub firewallowe.

Na Firefoxie ten sam problem. A wypełniam wszystko oznaczone gwiazdkami.

W takim razie inna prośba. Komu udało się zarajestrować, proszę o znalezienie tam adresu email administratora. W ogóle bez sensu, żeby administrator ukrywał swoje dane przed tymi co się jeszcze nie zarejestrowali bo mają z tą rejestracją kłopot.

Udało się bez pomocy admina! Trzeba było podać "Skąd" (czerwona gwiazdka). Tylko dlaczego tej obowiązkowej informacji nie ma w części obowiązkowej? Tytuł "nieobowiązkowe, nie można ich zmienić, chyba że podano inaczej" też jest niejasny, no ale poszedłem na nielogikę i zadziałało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.