Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilia a Psychiatria !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli kogoś z forumowiczów zniesmaczają moje wpisy proszę o wybaczenie, ale na prawie pół roku ograniczyłem uczestnictwo w forum do minimum z powodu działalność atoposa i sk.

Liczyłem na to że po pewnym czasie "pacjent" się ucywilizuje i forum znów odżyje.

Niestety Jacek Sz. nie ucywilizuje sie nigdy - gdyż proceder swój uprawia już od dziesięcioleci - teraz z powodu wyczerpania możliwość destrukcji w realu upodobał sobie to forum. Jedyną znana skuteczną metodą w realu jest

wywalenie go za drzwi - co jest szeroko praktykowane. Na tym forum jest to niewskazane i niemożliwe. Jedyną drogą jest cywilizowanie pacjenta poprzez stanowczy odpór jego odrażającym działaniom - niestety tylko taka niska metoda przynosi skutek. Przy okazji widać osobników którzy wykorzystują jego chorą osobowość do realizacji własnych celów.

Jacek Sz. - panuj ciut więcej nad sobą, siedz na bocznicy a nie będę Cię musiał amputować w takich wątkach.

Znam Twoje dane osobowe - kalasz dobre imię Twojej rodzny - jak nie zaprzestaniesz destrukcji i kłamstw powiadomię rodzinę która Cię utrzymuje i ona wywrze odpowiedni skuteczny nacisk.

Rozszyfrowalem Cie !

Jestes pudlem Jazza !

Wiem za co sie mscisz !

Za wykorzystywanie seksualne !

Sprobuj przegryzc mu ta rekawiczke !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Karmaj, 28 Gru 2006, 03:36

>>Vlad

>A skąd wziąłeś tego Karola?

>Coś Ci tam zaświtało czy to akurat przypadek?

>Tak się zastanawiam, może i moja skromna osoba ma swoją szufladkę w Archiwum Atoposa ? :)

Karol który niby pisał - nie istnieje to wytwór chorego mózgu atoposa.

atopos lubi sobie pożyczyć czyjaś osobowość i jako ten ktoś działać a potem NIC nie pamięta taka przypadłość,

nie zdziw się jak się podszyje pod Ciebie i porobi sobie jakieś jaja.

tak Jacku - Jazz mnie nasłał, a teraz pa skarbie - przytul świnke i idź spac i niech ci się śnią nowe nieskalane anielskie nicki pod które można się podszyć i poudawać kogoś wzniosłego, cenionego, jakiegoś artystę np. ...

wybierz sobię jakąś nową cenioną społecznie postać i miłego podszywania się..., jak łatwo ludzie dają się robić w konia... , jakie to rozkosznie łatwe... i zabawne...

Ja jestem - SOBA !

Nie musze sie pod nikogo podszywac !

Jestem jak szlachetny kruszec !

Czysty jak diament (szlif amsterdamski)

Urodzilem sie - artysta !

Tak, dla mnie to latwe i naturalne !

Dla Ciebie - NIEOSIAGALNE !

Wznioslosc, to moj jedyny stan !

Zabawne ?

Niespecjalnie !

Vlad, 28 Gru 2006, 04:14

>Ja jestem - SOBA !

>Nie musze sie pod nikogo podszywac !

>Jestem jak szlachetny kruszec !

>Czysty jak diament (szlif amsterdamski)

>Urodzilem sie - artysta !

>Tak, dla mnie to latwe i naturalne !

>Dla Ciebie - NIEOSIAGALNE !

>Wznioslosc, to moj jedyny stan !

>Zabawne ?

>Niespecjalnie !

żeby być artytstą trzeba być choć trochę znanym - NIGDZIE w sieci nie ma o tobie nawet zdania, ty poza tym

forum nie istniejesz a na tym forum jesteś MATOŁEM - cóż jeśli matoł może być artystą? zawsze to jakaś nowość? pomysł całkiem ŚWIEŻY!

tak jesteś artystą MATOŁEM;))) - pierwszym na ziemi

Dead_Dog

Czy nie uważasz że w tak przemożnej jak Twoja chęci poznania życia i zachowań obcej w sumie osoby kryjącej się za nickiem jest coś niezdrowego? Czy uważasz za stosowne zdobywanie danych personalnych innych użytkowników forum?

Czy uważasz że grą fair jest wykorzystywanie tych danych jako argument przetargowy w dyskusji?

Opisujesz tu jakieś perypetie ze szkoły - zupełnie jak byś tam był, jakieś rzekome zachowania środowiska na osobę Vlada, jakieś rzekome ekscesy w jego wydaniu. Czy naprawdę Twoje życie jest tak nudne i beznadziejne że musisz sobie tym wszystkim zaprzątać głowę?

wszystkowiedzący_pajac, 28 Gru 2006, 04:30

a czy to nie dziwne że od zawsze siedzisz w tym wątku i wtrącasz swoje 3 grosze, nieśpisz o 4 w nocy tylko się martwisz - czego się boisz? co ci sen odbiera? co cię obchodza te brednie w dyskusji z Jackiem?

jesteś klonem odejdz stąd - a jak chcesz gadać to przedstaw się powiedz kto cię widział w realu.

Dokonujesz podstępnych manipulanckich wpisów w wątku który ciebie nie dotyczy i kryjesz się za klonem - od jakiegoś czasu robisz na forum manipulanckie prowokacyjne wpisy.

Chcesz gadać napisz list na PW to pogadamy - bo z klonem nie mam zwyczaju polemizować, klon śmierdzi tchórzem i brakiem szacunku do siebie i innych.

Tak czytam ten wątek. Vlad potrzebujesz pomocy u nas jej nie znajdziesz musisz zalogować się na forum psychiatrycznym. Najwyraźniej pomyliłeś adres albo po prostu idź do lekarza nim będzie za późno.

melotron, 28 Gru 2006, 08:15

>Tak czytam ten wątek. Vlad potrzebujesz pomocy u nas jej nie znajdziesz musisz zalogować się na

>forum psychiatrycznym. Najwyraźniej pomyliłeś adres albo po prostu idź do lekarza nim będzie za

>późno.

ostrożnie jak z jajkiem;) - wyśpi się przeczyta to i od nowa się zacznie, OSTROŻNIE bo Karol!!! może go obudzić;)))

pozdrawiam serdecznie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.