Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilia a Psychiatria !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Vlad- matole - twoja kobieta chce się sprzedać za marchewkę;)))

wszystko_pajac - piszesz do mnie czy do pitdoga;) - no podpuszczaj Vlada- matoła zawsze jakąś swoją pieczeń choćby ze świnki upieczesz kloniku, śmiało róbcie chlew na forum.

Karmaj, 28 Gru 2006, 02:03

>>Dead_Dog

>A co to są te konta manipulowane, o których pisałeś w swoim mailu?

>Odgadłeś hasła tych osób, czy chodzi o coś innego?

a czy ja siedzę w mózgu Vlada_matoła - sam go spytaj o czym bredził - przecież to jego omamy, ja już byłem dla niego wszystkim na tym forum i moderatorem i lukarem i nasłanym na niego Romanem no to teraz jestem jakimś pryszczatym 18 latkiem:))), przez pół roku z pitgogiem byliśmy jednym teraz jakaś nowość:))) zawsze coś - bo już bycie pitdogiem i to na 2 forach mnie wyprowadzało z równowagi. Moge mieć te 18 lat:)))

ludzie K... ja mam tu jeden nick.

Ps. jakim ja byłem przyjacielem Atoposa - jak ja go PIERWSZY na tym forum opierdoliłem, jestem jego pierwszym wrogiem - co ja poradze że mu się we łbie pier**li real z wirtual.

Nie wiem kto to klonik drogi Dead_Dogu :) Nie znam - czy to jeden z Twoich nicków "Na wszelki wypadek" ?

Jam tu sam, samiusieńki jak paluszek, drugiego takiego ze świecą by trzeba szukać !

Jeśli znasz mój oryginał proszę wskaż mi go ! Zrobisz dobry uczynek pomagając zbłąkanym duszyczkom się odnaleźć !

>Karmaj

pogadaj z jego adwokatem - którym namiętnie straszy na forum, zapytaj co z jego pozwami do prokuratury

pogadaj z jego socjologiem z którym jakoby prowadzi jakiś eksperyment na forum - jakieś badania naukowe

jak z nimi pogadasz to się wyjaśni co z tym 18 latkiem

ja drążyłem temat to się potem okazywało że nie istnieją - za dwa dni się okaże że jestem Józwa i się mszczę na atoposie - jeszcze dużo zabawy na forum z chorym pacjentem który ma zwidy i w nie maniakalnie wieży. Jednym słowem spisek - zresztą zobacz to chory pacjent - wymyślam jak najbardzej chore wpisy a on je dalej ciągnie i znajduje w nich sens którego nie ma!!!

wszystkowiedzący_pajac, 28 Gru 2006, 02:22

>Nie wiem kto to klonik drogi Dead_Dogu :) Nie znam - czy to jeden z Twoich nicków "Na wszelki

>wypadek" ?

>Jam tu sam, samiusieńki jak paluszek, drugiego takiego ze świecą by trzeba szukać !

>Jeśli znasz mój oryginał proszę wskaż mi go ! Zrobisz dobry uczynek pomagając zbłąkanym duszyczkom

>się odnaleźć !

twój klon - twój problem że się boisz (wstydzisz) ujawnić

- podaj mój nick "Na wszelki wypadek" - przecież to śmiechu warte.

Dead__Dog 3 Kwi 2006, 00:48

>TO moje drugie konto - dla słabowidzących - PATRZ obok na statystykę konta i w "o mnie"

>- to moje drugie konto zapasowe ( Dead__Dog), założone na wszelki wypadek jakby konto (Dead_Dog) nakryło się kopytami

>chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie zarzuci mi jakiś manipulacji na forum:)

>wszystkowiedzący_pajac,

- podaj mój nick "Na wszelki wypadek" - przecież to śmiechu warte.

czyli wg. ciebie Dead_Dog ma inny nick Dead__Dog i jeszcze się do tego oficjalnie do tego z góry przyznaje w moim o mnie i TO JEST TA MANIPULACJA.

TO SPISEK nie do odkrycia - długo nad tym pracowałeś:)))

>Dead_Dog

Jestem facetem i mam na imie Karol !

Z padlina sie nie umawiam i padliny nie jadam ani na sniadanie, ani - wogole !

Chyba slyszales ?!

Vlad z Toba rozmawial nie bedzie !

Nawet jak dla mnie, rozmowa z Toba jest dosc zenujaca !

Nawet chomik jest dla mnie bardziej wymagajacym partnerem w rozmowie !

>Karol

a co ty robisz u kolegi Jacka o 3 w nocy - strugasz mu marchewkę?

jesteś jego awokatem czy socjologiem?

to ty byłeś tą gadającą swinką? oprócz świnki ilu was tam jeszcze jest przy klawiaturze?

Dead_Dog, 28 Gru 2006, 02:36

>czyli wg. ciebie Dead_Dog ma inny nick Dead__Dog i jeszcze się do tego oficjalnie do tego z góry

>przyznaje w moim o mnie i TO JEST TA MANIPULACJA.

>

>TO SPISEK nie do odkrycia - długo nad tym pracowałeś:)))

Nie wiem czy to spisek nie do odkrycia ale świadczy o niejednakowym traktowaniu użytkowników przez właściciela forum.

Jedni za założenie niebanalnego wątku są banowani a po założeniu każdego kolejnego nicka ich poczynania są starannie śledzone i również te nicki są banowane, natomiast inni zupełnie legalnie posiadają "nicki zapasowe" - ba nawet chwalą się tym na forum :)

Świadczy to również o tym że Ci którzy tak głośno krzyczą o trollach, klonach, regulaminie, burdach na bocznicy itp. sami nie są w porządku.

To było już na poważnie

Dobranoc

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.