Skocz do zawartości
IGNORED

Denon AVR-2307, czy Pioneer 2016 ?

imalas

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat co kupić?, skłaniam się ku Pioneerkowi ponieważ mam odtwarzacz DVD pioneer 969 hdmi, a może to błąd? (Denon za 2340zł, Pionierek za 2750zł.) Czy ktoś porównał te modele pod względem jakości dzwięku?

Przekopałem całe forum i ...gleba!

https://www.audiostereo.pl/topic/30742-denon-avr-2307-czy-pioneer-2016/

Dobry pomysł!, ale........żeby kupić oba amplitunerki to musiałbym np. dokonać napadu na sklep GS i to po wypłacie w cegielni :D , albo okraść dziesięciu listonoszy i to w dniu wypłaty rent rolniczych....ergh....

Może ktoś, kto pracuje w sklepie RTV dokonałby tego bochaterskiego czynu, w nagrodę wyślę mu ....worek kartofli kopcowanych I klasa....jeden gość na Allegro podobno pakował posztucznie ziemiory zamiast towaru np. zakup za 200zł premiował 2 kartoflami, za 300 były 3szt. itd :lol:..........., a ile ziemiorów jest w worku?

Wiedziałem, że mogę na Was liczyć!

Jestem świeżo po lekturze testu amplitunerów( 3000-4000zł), w którym jest niestety Pioneer 1016.

Ale wyszła dziwna sprawa w Denonie AVR-2307, o czym milczą firmowe opisy:Urządzenie konwertuje wszystkie sygnały wizyjne do HDMI i 1080p włącznie, ale upskalowanie do tej rozdzielczości jest niemożliwe!!!!

A w Pioneerku podano, że ma konwerter HDMI?!.........tylko nie wiadomo jednak jaką osiąga rozdzielczość?

Psu na budę takie testy!!!, autor nawet nie sprawdził! W/g moich informacji konwertery Pioneer daje od modelu 2016.Chętnie wysłucham Wasze za i przeciw. a może uderzyć w inną markę ? (HDMI konieczny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.