Skocz do zawartości
IGNORED

Musical Fidelity Preamp +2*TYPHOON

izokom

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu słucham wzmacniacza Musical Fidelity Preamp +2*TYPHOON w zestawieniu z kolumnami VISATON EXPERIENCE V20, pokoj około 30m2 - odtwarzacz Denon DCD 3000/PIONEER dvd 757Ai. Kolumny kupowałem parę latek temu, gdy wybor by troszkę inny niż dzisiaj. Wydają mi się jednak nieco za "ciężkie", jak na ta wielkosc pomieszczenia. Wymagaja jednak wiekszego wzmocnienia by "zagrały" należycie. Takie mam subiektywne odczucie.

Chętnie zapoznam się z opiniami innych użytkownikow tegoż wzmacniacza w kwestii ich doswiadczeń z innymi głosnikami. Inaczej - chętnie bym zmienil tylko przydałyby się sugestie z czym to by dobrze popracowało.

Myslę ze ten wzmacniacz jeszcze jest na tyle dobry, że z innymi głosnikami moze jeszcze popracowac z niezlym efektem.

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam wszystkich.

GK

https://www.audiostereo.pl/topic/30995-musical-fidelity-preamp-2typhoon/

Kiedy słuchałem jeszcze głównie ciężkiego rocka miałem ten zestaw z flagowcami Cerwin Vega 1515 "Killers". Pokój 48 m2 - nigdy nie słuchałem przy potencjometrze ustawionym poza 9.30 (skuteczność kolumn była jednak powyżej 100 dB).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.