Skocz do zawartości
IGNORED

pioneer pds 507 - czy warto?

haszu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Czy warto kupić wspomniany wyżej odtwarzacz za 150,00 zł? Stan odtwarzacza bdb zarówno techniczny jak i wizualny. Czy ten cd-ek jest dobrym materiałem do tuningu? A może macie jakieś inne propozycje? Pozdrawiam Krzysztof

https://www.audiostereo.pl/topic/31226-pioneer-pds-507-czy-warto/
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Oto opinia o pewnym prawniku ze Slaska ktory na forum audiostereo i HiFi i Muzyka ukrywa sie pod ksywka zyzio, opinia z konkurencyjnego forum napisana przez uzytkownika toranaga:

Zyzio, opisałem ci swoje wrażenia, ale śledząc twoje błyskotliwe wypowiedzi rodem z piaskownicy widzę ze we wszystkim jesteś najmądrzejszy, od wszystkich. Jestem tu (na forum) pierwszy raz , ale widzę ze po twoim zachowaniu ktore sie nie wiele różni od chamskich przed wyborczych zagrywek, nie wiele wartości merytorycznych po tobie można sie spodziewać. Mam nadzieje ze jesteś odosobnionym przypadkiem (czytaj. burakiem) i nie bedziesz zaniżał poziomu forów internetowych oraz wiecej obrażał tu obecnychm w tym mnie. W normalnym swiecie dostał byś po prostu w tzw. mordę, jesteś anonimowy wiec ci wybaczam i obiecuję ze na audiostereo wypelnie swoją wpiskę

P.S. Dla twojej wiadomości... , listwę Pala Powerporta standard kupilem miesiac temu, teraz wymieniłem na Powerporta Gold dzięki uprzejmości panów z Pala, którzy nie musieli tego robić, tym bardziej biorąc pod uwagę fakt że na ich listwy teraz sie czeka nie rzadko koło miesiąca i potem szybko znikają.

Dlatego zyzio skoncz te dziecinade w stosunku do mojej osoby bo nie jestes smieszny ale zalosny.

z doświadczenia mogę napisać, że pds 507 nie gra zbyt czysto - zdarzają się czasami jakieś dziwne naleciałości czy przesterowania, gra nieco krzykliwie, basu jest dużo, dynamika duża... no a poza tym bardzo dobry mechanizm, cicha praca, solidnie wykonany, czyta wszystko oprócz cdrw. W cenie 150 pln będzie ok. nadaje się do grzebania (podobno) - z tego co wiem to przede wszystkim trzeba mu poprawić zasilanie... ja się zastanawiam co zrobić ze swoim - być może włożę do niego "stelmacha".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.