Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki ampli KD do zestawu na JBL LX 2005?

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

Norwidos - a nie myślisz o tym Onkyo 702 (chyba) którego kiedyś miałeś ?? Sam pisałeś że to bardzo wydajny mocowo sprzęt i dobrze gra (jak na kinowego ampli oczywiście)

onkyo 702 ma mój ojciec i napędza nim Tannoy Revolution 3 + Revolution C + Tannoy M2 + B&W ASW 1000 w pokoju 50m2 i gra to super, ale mnie akurat na dłuższą metę brzmienie tego Onkyo wydaje się trochę bez wyrazu i takie jałowe, ostre może nie jest ale suche trochę i bas nie łoi tak mocno jak u H/K:)

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Siemka Mistrzu! Spróbuj kolumn Zollera:

http://www.metropolis.hifi.pl/solution.html

Prawidłowe 95dB :D - toby było coś dla nas, a raczej dla Ciebie, bo mi fundusze nie pozwolą :/

cos Norwidos te Twoje zapytanie odnosnie ampli do glosnikow JBL LX2005 chyba juz nieaktualne bo sie chyba przymierzasz do ich sprzedanie:)

Jakos mam nieodparte wrazenie ze niewiesz czego chcesz:)- bez urazy:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

JBL LX 2005 okazja

(ogłoszenie numer 8264 zamieszczone w dziale Kolumny do 2000 zł)

Ogłoszenie Sprzedam

Cena 1250zł

Opis Kolumny 3 letnie, stan bardzo dobry, technicznie idealny, kolor wiśnia. Kupione w MM. Znakomite brzmienie, o niebo lepsze niż JBL E90, które bezpośrednio z nimi porównywałem, różnica przynajmniej 1 klasy. Obudowa zamknięta z membraną bierną, głośniki basowe 21cm. Warszawa.

Województwo Mazowieckie

Zamieszczono 2007-01-27

Telefon 506 669 009

E-mail [email protected]

Dzięki Twojej uprzejmości otrzymałem kilka telefonów z ofertą kupna, ale niestety kolumny nie są na sprzedaż, zostawiłem je w domu i jestem bardzo zadowolony. Już ty się nie bój czy ja wiem czy nie wiem czego chcę tylko lepiej podaj namiar na amplituner który z nimi dobrze zagra....swoją drogą sprzedać te kolumny za 1250zł to by była głupota roku a dowodem na to jest fakt, że ludzie chcieli dać nawet 1400zł żebym tylko je sprzedał a to daje do myślenia i nie ma już problemu, problemem jest sprzęt który ma je napędzić.....a jak by się miał CA 540R do tych JBL-i???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.