Skocz do zawartości
IGNORED

Asus P5B s.775 i965 DDR2

dominion

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na wstępie zaznaczę że przeszukałem to forum, google też (chyba że przeoczyłem) i wszelkie informacje na temat wyżej wymienionej płytki dotyczyły jej wydajności, jako propozycja do nowych zestawów komputerowych.

Nie zauważyłem natomiast opinii o zintegrowanej karcie dzwiękowej na tej płycie.

Noszę sie z zamiarem kupienia nowego kompa na wymienionej płycie głównej.

Wiem że jest piękna, amerykańska i przede wszystkim wydajna; ALE interesuje mnie wbudowana w nią karta dzwiękowa.

Nazywa sie to to: "8-kanałowy kodek dźwiękowy ADI; High Definition Audio".

Chciałbym zasięgnąć opinii na temat tej dzwiękówki; słuchać będe przede wszystkim w stereo.

Ile ona jest warta uwagi, czy jest to naprawde cos warte od poprzednich płyt głównych czy tylko kolejny shit?

Otóż będę nowego komputra podłączał GRADO SR60 stacjonarnego hi-fi.

No i to mnie najbardziej nurtuje jak przypasuje ta dzwiękówka na płycie do grado sr60??????????????

Muzyki słucham praktycznie każdej z większym nastawieniem na wolny metal typu therion, tiamat, nightwish, anathema, ale też durzo innych klimatów, ściężki dzwiekowe, stare przeboje, baaaa nawet symfonię wszelkie od czasu nabycia sr60.

tak to wyglada:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No wiec prosze o opinie, rady urzytkowników, posiadaczy tej płyty głównej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/31368-asus-p5b-s775-i965-ddr2/

Na pewno ten układ jest dużo lepszy niż rozpowszechnione kodeki AC97, ale w takim miejscu może nie mieć warunków by pokazać swoje możliwości i dla takich słuchawek to pewnie będzie ciut mało...

Halo!!!!!!!!!

Brak wpisów mam rozumieć że może i bedzie lepiej ale bez rewelki do sr60 ????????

Rozumiem że plyta jest jeszcze w miare świeża i nie ma jej aż tak wielu na tym forum, ba a napewno żaden z nich nie podłańcza do niej słuchawek?

Jak zamieszcze wątek w stereo to zjadą jak szmate wiec temu w bocznicy.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.