Skocz do zawartości
IGNORED

Philips cd-202

Piasek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję schematu, do philipsa Cd-202 staruszek, pojawił się problem ponieważ odtwarzacz zachowuje siętak jakby nie stabilizował napięcia, jak jest poniżej 220v to słychać buczenie w głośnikach i trzaski w dzwieku budczenie głównie przy ruszaniu płyty, po podpięciu stabilizatora zewnętrznego CD działa prawidłowo tylko jak jest dokładnie 220v ustawione, znajomy elektronik wzioł sięza naprawę ale nie ma serwisówki. może ktoś wie co może być przyczyną?

PS. mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie jaka jest głowica lasera w odtwarzaczu Pioneer pds 103, lub gdzie elentualnie mozna to sprawdzić.

https://www.audiostereo.pl/topic/31436-philips-cd-202/

no dobra mogę porobić za Matkę Teresę ale wyślij do mnie pustego maila i podeślę wtedy serwisówkę

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

https://www.audiostereo.pl/topic/31436-philips-cd-202/#findComment-704378

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.