Skocz do zawartości
IGNORED

jakie CD są najlepsze do nagrań audio ?

Luc

Rekomendowane odpowiedzi

tomekkk>

.....W najbliższy czasie będe mial w ofercie wysokiej klasy płyty złote(24 karat), czarne ( carbon) oraz idealnie srebrne( jak tłoczone) pewnej firmy...

Ten cytat jest bardzo obiecujący.... i zgadzam się z przedmówcami, jeśli coś jest dobre, to dlaczego nie moglibyśmy wiedzieć co to jest.

Często padają tu opinie o konkretnym sprzęcie , czas na konkretną galanterię :-)

Słówko o odtwarzaczach CD, które miałyby przełączać się w "inny tryb odtwarzania" po wykryciu płyty nagrywanej: to kolejne "miejska legenda", coś mi się mocno wydaje. Z rozbawieniem obserwowałem, jak ta "rewelacja" przewijała się co jakiś czas w dyskusjach na polskich grupach dyskusyjnych dotyczących audio ;) Pierwsza wzmianka, jaką pamiętam, dotyczyła odtwarzaczy Marantza, które miałyby podczas odtwarzania CD-R wyłączać oversampling. Wiarygodnego potwierdzenia żadna z tych plotek się nie doczekała, ale spiskowa teoria dziejów, jak widać, ma zwolenników ;)))

Lukaszbniezalogowany >

Chłopie złoty !. Właśnie aby się nie wygłupić i nie wprowadzać zamieszania- (jak żeś to bardzo elegancko ujął) nie podam nazw firm produkujących dziadowskie płyty . O tym możemy sobie pogadać prywatnie. To są przecież moje subiektywne odczucia nie poparte badaniami, jedynie ilością zgłaszanych reklamacji. Na temat nowych, dobrych płyt wypowiem się jak je będę miał w handlowych ilościach. Walczymy też o lepszą cenę. W tej chwili jest ona dość wysoka ( zależy czy wersja audio czy nie). Próbki które posiadam są obiecujące. Zresztą marka była już kiedyś sprzedawana w Polsce. Wybaczcie ale nie chcę bić piany. NIe mam towaru więc się nie chwalę ponieważ was szanuję. Moja wypowiedź powyżej była tylko ostrzeżeniem przed kiepskimi płytami. Przecież nie wszyscy maja już w domu kopie zrobione ileś tam lat wstecz !?. Pozdrawiam

• 6 lat później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - bardzo dobrze się sprzedają, miał ktoś styczność ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.