Skocz do zawartości
IGNORED

LCD 32 cale do 5000zł

ziem5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam zamiar kupic telewizor LCD z powodu braku miejsca chcę aby był to LCD mam małe mieszkanie a więc 32 cale to rozmiar "w sam raz" o większym nie ma mowy. Mam zamiar wydać na telewizor max. 5000zł i chcę aby obraz za tę cenę był w miarę dobry. Głównie oglądam CYFRĘ+ z dekodera Philips 6010 oraz filmy na DVD. Bardzo prosze o pomoc w wyborze proszę o konkretne modele.

https://www.audiostereo.pl/topic/31588-lcd-32-cale-do-5000z%C5%82/

Polecam Ci Sharpa 32BV9E - naprawdę świetny tv zarówno do HD jak i SD. Cena teraz ok 4200. Montowany jest w Japoni co też nie pozostaje bez różnicy jeżeli chodzi o jakość. Najlepiej zamów sobie prezentacje Tv do domu wtedy najlepej wybrać pośród kilku modeli.

Pozdrawiam

areg

Nie wszystko high-end co się świeci......

ziem5, 16 Lut 2007, 01:10

>Pisałem wyraźnie ze nie ma mowy o 42 calach. Che kupić 32 cale moze jeszcze jakies propozycje

>oprócz sharpa. A co powiecie na temat SONY lub SAMSUNG.

Ja polecam Sony z serii V2500 ( można już kupić za 4200 PLN ) model oczywiście 32" . Jest na prawdę świetny ... ale jak każdy LCD to dopiero w HD pokazuje doskonały obraz.

• 3 tygodnie później...

witam

wątpliwości jak zawsze są.

Fakt również że ceny cały czas się zmieniają. Obecnie w tej grupie cenowej najlepszym rozwiązaniem - o ile dysponujesz sygnałem cyfrowym - jest

Loewe 32 Xelos - za 4999 zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Do ścisłej czołówki należą:

32 Panasonic LM 70

Ukryta Zawartość

32 Sharp BV 9

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) [tt_news]=965&tx_ttnews[backPid]=262&cHash=e065710d3b

32 JVC X 70

32 Sony V 2500

32 Sharp Ra 1

=======================

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oglądałem wczoraj PHILIPSA PFL7332 - wydaje mi się że ma najlepszy obraz z tych, ktore dotychczas oglądałem - chodzi mi o sygnał z cyfry+. Co możecie powiedziec na temat tego telewizora? Może kotos ma ten model?

I jeszcze jedno zaczynam się zastanawiac czy do oglądania z około 2 metrów nie zdecydować się na 26 cali boję się ze 32 moze byc za duze. Prosze o pomoc w podjęciu decyzji.

witam

najlepszą kompresje na rynku ma JVC - ze względu na składowe - szybka matryca + szybkie procesory ruchu.

Daje to większą wyrazistość na ekranie ,więcej szczegółów , mniej smużenia .Jesli szukasz rzyczywiscie dobrego to masz 26 S 60 lub 26 X70

Ukryta Zawartość

Jeśli masz wątpliwosci co do wielkosći - sprawdź wybrane modele w domu.

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

opolanin, 15 Mar 2007, 13:36

Możesz coś więcej powiedzieć o tych wadach o jakie chodzi, bo jak się przyjrzeć to wszystkie LCD mają swoje wady. I skąd takie informacje że został wycofany z produkcji a jaśli nawet czy to właśnie z powodu tych wad?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.