Skocz do zawartości
IGNORED

Wszystko wydaje mi sie takie banalne...

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

krzych,

Nooooo, ja wlasnie mowie na temat watku....;)

Jak tu piszecie to chyba zeby bylo NIE!!!...banalnie......no nie....?????

....po prostu, wydalo mi sie, ze sie nie nudziliscie.......;)

...i odpowiedz na pytanie o "cos" niebanalnego znaleziona!!!

...zreszta, dobrze chlopcy wiecie, co jest niebanalne, na tym swiecie!!!!....ha...ha...ha (wyszedl mi rym Czestochowski)...;)

...dzis splywam bo mnie czeka niebanalny wieczor (zdecydowanie w sensie "byc").....;)

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

-> vector

nie bardzo nadal kumam... Chodzo Ci może o to, że szukając NIEBANALNYCH rzeczy doprosimy się w końcu wraz z Vladem o banalnego BANa od Lukara ;-) Zresztą nieważne, grunt, żeby się dobrze rozmawiało, no nie ?? ;-)

Szkoda, że już spływasz, vector... Tylko uważaj tam dziś na siebie!!! Czasami taki niebANALNY wieczór może się zakończyć bardzo banalnie... Widziałem to na jakimś amerykańskim filmie... ;-D

k.

adik, 16 Lut 2007, 15:14

>>malutka

>

>Czego szukasz na forum audio, na którym siedzą same stare pryki? Pytam z ciekawości.

na pewno nie faceta ktory ma 32 lata (albo i wiecej ,mniej...)bezmyslnie gada ,siedzi całymi dniami przed komputerem i mysli ze los sie do niego usmiechnie.Głupie kometarze co do młodych ludzi.A niech tak wszyscy popatrza na siebie i sie zastanowia co takiego w zyciu zrobili ,czy sie do czegos swiatu przydałi?!Popatrzcie na siebie samych a potem oceniajcie innych.Tak na dobra sprewie to nie ludzie nas osadza tylko kto inny...

Może powinieneś Nowy2 powiedzieć mulsowi o tym co do niego czujesz ;-) To uczucie niszczy cię od środka :-)

Niedługo w każdym widział będziesz mulsa ;-)

ww_p wiem, że masz pretensję o tę bazę, więc może skrypt będzie lepszy. Niestety pierwsze Twoje posty też miały w sobie coś z mulsowej poetyki. Jeśli chodzi o stawianie diagnoz via internet to twój alter ego mocno protestował przeciwko takim praktykom, więc porzuć je.

Jakie znowu pretensje? :-) Mi tam wszystko jedno kim lub czym dla Ciebie jestem lub nie jestem - mogę być nawet NIKIM :-)

Gdybym chciałbym być kimś ważnym na tym forum nazwał bym się pewnie jakoś inaczej niż wszystkowiedzący_pajac :-)

Może Nowy1 :-) By the way: Jeśli już jesteśmy przy tym czy jestem czy nie i wymieniamy uprzejmości, wolał bym by zwracano się do mnie z nicka a nie z jakiegoś skrótu wwp :-)

...i WSZYSTKO i NIC, na razie trzeba wykreslic ze slownika bo nie wiemy co to???

Jak bedziemy mieli definicje to z powrotem wkladmy do slownika i zdecydujemy banalne czy tez nie.:)

Vlad poprosimy o definicje wszystkiego i niczego......

Odpowiadajac Vladowi w kwestii banalnosci....:

"Banalnosc" wydaje sie byc zdefiniowana przez jednostke. W zwiazku z tym to co jest banalne dla Ciebie moze byc niebanalne dla kogos innego. Chyba, ze podasz uniwersalna definicje "banalnosci".....;)....???

Moze to jednak przerosnac Twoje sily....;)

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

NIC - patrz >" lewica ">" krawiectwo "

forma podstawowa: nica

W krawiectwie : lewa strona; "obrócić (przewrócić) coś na nice":

1. obrócić na lewą stronę

2. zmienić coś zupełnie, przewrócić do góry nogami

• 2 miesiące później...
  • 6 miesięcy później...

>Wszystko wydaje mi sie takie banalne...

Yeah!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A najgorsze jest to, że nawet jeśli się na wydaje że jesteśmy tacy niebanalni to zaraz się okazuje że w czyichś

oczach jednak jesteśmy banalni. Dlatego bycie niebanalnym jest głupotą, bo jesteśmy wtedy najbardziej banalni.

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.