Skocz do zawartości
IGNORED

Bryston 0.5B Preamplifier

gentile

Rekomendowane odpowiedzi

Mam okazje nabyć to coś za 1400zł. Po pierwsze chciałbym się dowiedzieć czy jest wart tych pieniedzy i jaka jest to klasa sprzetu, jakie brzmienie. Jestem w terj materii raczej laikiem i oczekuje porad praktyków którzy mieli możnosc odsłuchu ww sprzętu na własne uszy.

Na tylniej ściance następujące dane: 500 Watts total, 120v/50/60Hz, 30 VA

https://www.audiostereo.pl/topic/31705-bryston-05b-preamplifier/

A widziałeś go/ czy sprzedający podał Ci takie dane,byłem posiadaczem kompletu Brystona wraz z koncówką mocy 3b,to bardzo dobry sprzęt ,firma wywodząca się z rynku pro,w środku siedzą świetne podzespoły.Polecam.

Sam tez mam preamp Brystona model 25BPS, i potwierdzam ze to bardzo porzadny sprzet. Mialem tez koncowke brystona 4BST, wymienilem ja jednak na koncowki Electrocompanieta, lecz ten 25BPS jest naprawde dobry. Sluchalem preamp PASS X1 (3 razy drozszy) i jednak moj bryston pozostal. Nie wiem jak gra 0.5B, ale sama firma i jakosc wykonania sa wzorowe. Mysle ze za ta cene jaka podales, mozna go sprobowac.

pzdr

Realna wartość to około 800 - 900 zł. Zobacz www.audiomarkt.de, audiogon, e-bay, etc. Lombard dał właścicielowi max 300 zł, tak że można śmiało proponować ww cenę. 1400 - wolne żarty.

"Zobacz www.audiomarkt.de, audiogon, e-bay"

tak do konca nie mozna do tego w ten sposob podchodzic, chociaz pewnie by nalezalo, ale musieli by to robic wszyscy razem z dystrybutorami ;-) , a nie pierdolna cene z kosmosu i siedza cicho czekajac na losia z portfelem sprzedajac kino domowe, albo maja w ofercie Siltecha, a jak sie zadzwoni to czegos takiego nie ma...

Jak ten kto sprzedaje ten pre w Polsce jest handlarzem to powiedz mu o cenach, ktore znalazles i wyciagnijcie razem wspolna, zeby kazdy byl zadowolony, z przytomnym czlowiekiem mozna zalezc kompromis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.