Skocz do zawartości
IGNORED

Coś dla Sony ES-maniaków...

akism

Rekomendowane odpowiedzi

disco>>>jak pamietam zawsze sa jaja jak sprzedajesz decki.Ublizaja ci że wcześniej podkrecasz opinie.Nie mozesz sprzedać tego jako np LISek, czy wrecz chcesz żeby wszyscy wiedzieli że sprzedajesz ty.Zdajesie że to juz któryc GX i zawsze to samo.Chyba że si/e myle.

disco>>nie mecz mnie.Pamieć juz nie ta.Jesli sie myle, przepraszam. Cos mi tam chodzi po głowie z zeszłego roku jak cie napieprzali.Ale nie jest to tak wazne, żebym przekopał całe audiostereo.Zawsze jjednak jak czytam peany a potem widze sprzet,to tak mi sie kojarzy.Taki umysł.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

muls trzeba byc odpowiedzialnym za swoje slowa. Publicznie zrobiles ze mnie handlarza nabijajacego kiese przy uzyciu audiostereo.pl - co wiecej handlarza deckami. Informuje Cie zatem ze Akai GX 75mkII jest moim DRUGIM deckiem odkad pojawilem sie na tym forum (ponad 1110 dni temu). Pierwszym byl Pioneer CT 939mkII ktorego kupil lolo (wypatrzyl na Allegro).

Tylko po co ja sie tlumacze? Nie zaslugujesz na to muls.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

muls troche bezczelnosci w tym co piszesz - zarzuciles mi cos teraz sie wycofujesz

zatem rozumiem ze zdales sobie sprawe jak bardzo sie mylisz bo konkretow nie bylo (zreszta byc nie moze)

disco>>.no jest trochę bezczelności.Ale czy juz tak sie mylę, że nie napieprzali cie za sprzedany sprzet który wcześniej chwaliłeś? Czyzbym juz tak się obsunął.? przerazające

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Przerazajace jest tworzenie insynuacji ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia.

Jesli chodzi o tamte sytuacje sprawa wygladala w nastepujacy sposob: Marantza PM 75 kupilem jako pierwszy z tego forum - w moim watku o ocene jego brzmienia nie wypowiedzial sie NIKT przez dlugi czas. Kupilem w ciemno i bylem zadowolony. Do dzis uwazam ze jest to niezly wzmak do jasnych kolumn. Potem nagle okazalo sie ze kupili go takze m innymi lete jaro444 i krzych. Pozytywne opinie nie nalezaly tylko do mnie. Bynajmniej nie mialem zamiaru tworzyc ich wylacznie po to zeby sprzedac z zyskiem. Byl to okres poszukiwania sprzetu ktory trwal dosc dlugo i zakonczyl sie zupelnie niedawno. Po PM 75 mialem PM 84 przy ktorym wyraznie zaznaczylem ze nie napisze jak gra. Slowa dotrzymalem. Potem bylo kilkanascie innych wzmakow o ktorych forumowicze nie maja nawet pojecia - no moze ci ktorzy znaja mnie osobiscie i bywaja u mnie w domu. Zdecydowalem sie na pewien konkretny typ brzmienia i tak (przynajmniej na razie dokad nie uzbieram kasy na cos znacznie lepszego a niestety roznica w cenie jest olbrzymia) juz pozostanie.

disco>>>masz racje-to było to.Smierdziało-ale nie pamietałem co.No- obsuwam się.Niestety.Tak czy siak GX jest dobry tylko ja skojarzenia mam złe.Tak więc przepraszam.Ale jakby był lisek to co? -ale to taki żart juz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.