Skocz do zawartości
IGNORED

Sony TA FB 820 R seria Q - jakie kolumny

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

a co tyskie takie złe ? jest jeszcze volt, tatra, harnaś .... ciekawe jakby uplasować moje eltaxy na półce browarów :) choc heineken byłoby niezle. albo carlsberg, podobno najlepsze piwo na swiecie Panowie !!!!!!!!!!!

Panowie !!!!!!!!! to moze być nowy wyznacznik jakości kolumn, np:

- koda - harnaś

- eltax - carlsberg

- acostic enegry - heineken

- itd

co wy na ten przedsiębiorczy pomysł ?

no wlasnie, jutro nie ale pojutrze :) ale jak jeszcze macie w rekawie jakis argument ze jednak nie to mowcie bo jeszcze nie zapłaciłem za te eltaxy :) dla kazdego ktory znajdzie argument na nie stawiam po 1 piwku marki carlsberg :)

Oho, Ignac się zasłuchał w brzmieniu eltaksów (choć to jeszcze PRZED tuningiem!). Korzystając z okazji, można by obstawić zakład, np. "Podejdą Ignacowi czy też nie podejdą?".

Stawiam 10 zł na "podejdą".

zwolennik łagodności

IGNAC, 19 Kwi 2007, 08:43

>tak wam ładnie szło :) obstawiać panowie, obstawiać :)

... co tu obstawiać? ... co za różnica który z tych wymienionych przez Ciebie paździerzy kupisz !!!

zdezintegrowany_3PO

dobra zeby nie przeciągać, prosze przeczytajcie to zebym sie niepowtarzał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dodam do tego że wykonane są przepięknie !!!!!!!!!!

oj, wczoraj z radości wygulgałem z sąsiadem sporo, do dziś mnie trzyma :)

w 15m2 pokoju są w stanie zrobić istne piekło !!!!!!!!!

fakt, są dość odważne w wysokich tonach ale napewno nie syczą jak Missiony !!!!

ale ten bas !!!!!!!!!! :) pieknie, pieknie.

ADAM !!!!!!!!!!! GRATULUJE I DZIĘKUJE. TUNING ? TYLKO NIE WIEM CO ? MOGE CI ADAM WYSTAWIĆ JAKĄŚ KOLEJNĄ REKOMENDACJĘ NA FORUM, POWIEDZ TYLKO JAK CI PASUJE ???

Ukryta Zawartość

zły link, tu jest poprawny:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>ADAM !!! GRATULUJE I DZIĘKUJE. TUNING ? TYLKO NIE WIEM CO ? MOGE CI ADAM WYSTAWIĆ JAKĄŚ

>KOLEJNĄ REKOMENDACJĘ NA FORUM, POWIEDZ TYLKO JAK CI PASUJE ???

McGyver, recommended by IGNAC!!!

I IGNAC, wal to we wszystkich watkach! ;)

zdezi, a Ty co dzis taki opryskliwy! :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ignac, Ty się nie wykręcaj linkiem do innego wątku, tylko dawaj sam wszystkie odczucia w nadrobniejszych detalach poetyckimi słowy. Tu wiara nogami przebiera, a Ty linka dajesz! No wiesz!

Cieszę się, że zastosowałeś sprawdzoną metodę poprawy brzmienia poprzez podniesienie poziomu aldehydu octowego w organizmie. Tak trzymać!

No, to teraz kabelki. Zydel, zapraszamy.

zwolennik łagodności

wiec tak. przywiozłem, rozpakowałem i :):) naprawde wykonane są bardzo ładnie i przy tym utrzymane. gość naprawde o nie dbał. stoją na porządnych kolcach. szybko podłączyłem. właczyłem na początek cos szybkiego i dynamicznego. poczułem ulgę :) ten co powiedział mi ze grają jak kody f51 strasznie sie pomylił !!!!!!!!!!!!! chyba nie wiedzial o czym mowimy. ulge dlatego ze dzwiek jest dynamiczny, ale nie krzykliwy, bas nie dudni, jest dosc miekki. zdecydowanie bardziej w strone kontroli niz buczenia. srednica napewno nie tak wyrazna jak w misision ale czytelna. wysokie tony detaliczne, nie kłujące w uszy. jest ich dosc sporo ale napewno nie syczą !!! dzwiek poprostu jest cieżki, ale nie męczący. słychac ze wydobywa sie z duzych kolumn. postaram sie zrobić fotki i wkleić na forum. dla mnie za 800 zł to jest naprawde bdb zakup. wiec jak ktos ma sprzet za pare tysiecy złotych prosze zeby sie tu nie wypowiadał bo nie ma sensu porównywać Audi A8 do Citroena.

jestem naprawde zadowolony. widac ze eltax z serii LR, dokładnie model 8.5 to nie jest gowienko. powiem szczerze ze kolumny wyglądają jak z przedziału cenowego przynajmniej 3000 zł, przynajmniej !!!

Jasne. Proponuję trzy etapy:

1. Nowe zwrotnice do starych przetworników.

2. Nowe przetworniki do nowych zwrotnic.

3. Nowe obudowy do nowych przetworników i zwrotnic.

I wtedy dopiero kable od Zydla.

zwolennik łagodności

IGNAC, 19 Kwi 2007, 10:43

>ale gdzie jest głowny bohater ???? halo Adam !!!

Nie ma go, poszedl wyprowadzic Graftona na spacer...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.