Skocz do zawartości
IGNORED

Sony TA FB 820 R seria Q - jakie kolumny

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

IGNAC, 13 Kwi 2007, 15:22

>foxbat - a czy ktoś tuninguje kobiety ?:)

Z doświadczenia wiem, że w tej materii - podobnie jak z autami - od tuningu zdecydowanie lepsza jest przesiadka na nowszy model.

zwolennik łagodności

heheh, przesiadac sie mozna w nieskonczonosc, ale skad nabrać pieniedzy na to ? :) no chyba ze na krzywy ryj ale to juz trzeba miec wygląd, bajer, witalność i poczucie humoru :)

IGNAC, 13 Kwi 2007, 15:37

>foxbat jakie sa twoje doswiadczenia z audio ? jaki masz syste m ?

Jakie systemy? Glownie PLD, OpenBSD, FreeBSD i SecureOS.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

siema Adam. czekam na te swoje eltaxy LR. znalazłem tu na zakladce OPINIE pochlebne zdanie o tych głośnikach, z tym ze były to 10.6, moje 8.5. ale obie LR. powiem Ci szczerze ze naprawde mam nadzieje ze zagraja tak jak tego oczekuje :) trzymaj kciuki

czesć Adam.

jak masz chwilke przeczytaj to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

według Ciebie moze to być prawdziwa opinia ?

moje 8.5 przyjadą do mnie w srode :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No, tak ładnie nam tu relacjonujesz swoje perypetie, zupełnie niebywałe, nie stronisz od zwierzeń, widzimy rodzącą się na naszych oczach prawdziwą męską przyjaźń. Fajnie. Ten wątek ma cechy bloga i jest relaksujący.

zwolennik łagodności

heeheh. wiesz lenam TY bardziej potrafisz układać zdania do bloga. jakos twoje wypowiedzi są wprost z nut pisane. jakbys sie wcielał w jakiegoś poetę.

meska przyjazn ? hmm. w ktorym momencie cos takiego zauważyłes ? poki co adam miał celne spostrzezenia. nie sadze zeby zle doradzał skoro liczy na dalszą wspołprace. nie naleze do typu ludzi ktorzy idą za ciosem jezeli ten staje się nim dosłownie. zly doradca = unikac !!!!!!

Serio? Bardzo cenię McGyvera, to jest naprawdę fachura, a przy tym sympatyczny gość, bo miałem przyjemność go poznać. Zatem jeśli chodzi o jego porady czy sugestie, możesz być najzupełniej spokojny.

zwolennik łagodności

WITAJ ADAM. wczoraj mi troche ciary przeszły po plecach. jeden gość co sprzedawal eltaxy powiedział te niby te LR grają podobnie do KODY 707 oraz F51 :) sądzisz ze jest cos w tym ? te głośniki VIFY i Perlessa znasz wiec myslisz ze mogli tak bardzo skopać zwrotnice ????

juz masz mnie dosyc adam ?:) ehhe. nie no pewnie były rozne edycje tak jak napisałeś. ta jest na wooferach vify wiec powinno byc ok. ale tak jakos przyszlo mi do glowy zeby zapytac.

Jestes egoista IGNAC, chcialbys miec Adama tylko dla siebie?? Nie ma tak lekko...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

a slyszałem te kody 707 i f51 - no tragedia. nie sadze zeby w skrzyniach 25 kilogramowych siedziały takie kiepskie woofery. zreszta sam adam powiedział ze sa takie same jak w avance.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.