Skocz do zawartości
IGNORED

2.Spotkanie w Sudetach 13.04.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie.

Mam zaszczyt po raz drugi zaprosić Panie i Panów na "Spotkanie w Sudetach".

Jak było za pierwszym razem? Tak było ,że podjeliśmy decyzję o "cykliczności" naszych spotkań.Dla przypomnienia krótka relacja i kilka fotek tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kilka informacji:

1.Miejsce spotkania Bukówka 71

2.Termin : 13 (w piątek) 04.2007

3.Koszt 12 pln (za nocleg)

4.Kontakty gg i telefony w linku powyżej

Serdecznie zapraszamy i prosimy o potwierdzenia obecności ( w razie możliwości).Kilka osób z okolic nie mogło zawitac na pierwsze spotkanie więc może teraz?

pozdrawiam

Bartek

post-13172-100006672 1173722336_thumb.jpg

post-13172-100006673 1173722336_thumb.jpg

post-13172-100006674 1173722336_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/32106-2spotkanie-w-sudetach-130407/

Oczywiście proszę mnie wpisać na listę uczestników wraz z moją cholerą Olą:)! Przytargamy wzmaka dzielonego Naima, Piorkowego608 Denonka 1460, moze monitory od Gipsy2 (chodz one źle znoszą podróż) i trochę kabelków! Pozdrawiam Grabek

>>seba78

Oczywiście ,że można.Nawet należy.Jak to ostatnio ktoś zauważył: małżonki pamiętają o wszystkich "nieważnych" rzeczach (typu rozpałka do grilla ,której brak na pierwszym spotkaniu był bardzo bolesny:-))).

Przypominam ,że termin był ustalany z "grupą wrocławską"....więc co z Wami??

B.

ps.ja przytargam Mimika więc będzie okazja ocenić czy to "muł" czy też "poukładny kolega"....

Potwierdzam swoje przybycie urlop zarezerwowany;-) tym bardziej jako sprawca pomysłu "piątek 13tego"

Zabiorę dwa Cd Denona DCD2700 oraz "czarnego konia" Fonicę CDF001 w zdumienie Was wprowadzi jak może zagrać taki cd"ścierwo" po nawet niewielkim tuningu!!

Zabieram rowniez manele do lutowania aby Arka 1460 troche mniej "ciął" po uszach.

Proponuję aby każdy z chętnych na napisał jakie klocki zabierze(NA PEWNO) co by sie nie okazało , że mamy 10 cd,12 wzmaków ..i ani jednej pary kolumn..

Nie chce się zaklinać , bo różnie może wyjść (już raz mnie spotkanko minęło z przyczyn niezależnych) ale jeśli dojadę , to moge wrzucić cd 6000 ose do auta , wtedy Seba nie bedzie musiał targać a dla mnie to żaden problem.Tak czy inaczej , odezwę się jeszcze w tej sprawie bliżej terminu spotkania.

Bardzo się cieszę ,że sytuacja nabiera rumieńców.

Póki co będzię na pewno z 10 odtwarzaczy cd:-))).Ale ze względu na rozmiar domu (XXL) spokojnie możemy sobie postawić dwa systemy.Tym bardziej ,że jeden będzie na żywo "strojony" Piotrka lutownicą.

Nic nie stoi na przeszkodzie ,żeby w saloniku grało coś do kotleta.

Ale mniejsza z tym.Czasu jeszcze trochę ,szczegóły sie dopnie.

pozdr.

Bartek

ps.przy zgłoszeniach proszę podawać skąd sie bedzie jechać i czym.w ten sposób można będzie połączyć kwestie transportu.

.. ale jaja .. będzie do kotleta .. wiedziałem .. nie można odpuścić.

a co ze sceną odsłuchową? czy jest jakieś lokalne źródło (np mały browar z siecią dystrybucji otwartą na sprawę audiofilską) czy też o sprawdzony zestaw naprawczy należy zatroszczyć się wcześniej (poziom referencyjny: Warka Strong)?

ps> Piter, miejsce trzymam (extra 22kg też nie stanowi problemu)

Wawrzek, niestety trzeba się zaopatrzyć w "akcesoria" wczesniej..tak jest niedaleko sklepik ale czynny tylko wtedy jak właścicielowi się zachce;) co do preferencji "co kto lubi"..u mnie będzie przeźroczyście";) Panowie potwierdzajcie szybko bo juz końcówka miejsc!!!!

Propozycja .. nie matrymonialna: czy da ktoś radę wziąć na wyjazd Ikemi? Majik'i siedzą po sklepach i chcą się dać wziąć (many, many, many,..), a Ikemi krążą po Polszy i krążą i .. i nic (gdyby tak samo było z bocianami to byłoby nas więcej niż Przyjaciół zza zachodniej granicy - nawet licząc z ludnością turecką i naszą Bracią narodową)! A tak mogłoby i przyjemnie i pożytecznie być też.

Przemiło Piotrek!!!! Juz merdam ogonkiem na 13Piątek;)!!! Dymu, znaczy Bartek obiecał zrobić jakieś ciasto i sałatki... bedzie dobrze;) a no i oczywiście swoje słynne warzywne ryby;) Prawda Bartku????;)

Do Piotrek608 - Piotrze mam pytanie , czy podjąłbyś się tuningu cd sony 222 es (ponoć już robiłeś moda w tym cd), jakie byłyby koszta moda aby wycisnąć z niego ile się da ?

Drugie pytanie odnośnie marantz 53 , jakie koszta tuningu u Ciebie?

To jest mój mail [email protected] , bardzo proszę o odp !!!

Na dzien dziesiejszy zamykamy liste uczestnikow:) Mamy komplecik! Liste uczestnikow i "klockow" opublikujemy w weekend! A dla przypomnienia na spotkanie zabieramy:

- przęt audio

- śpiworek jak ktos chce ( sa kocyki i podusie)

- jedzonko (w tym cos na grilla) kawka i te sprawy

- przybory toaletowe

- 12 zł za nocleg

- dużo dobrego humoru

- alkohol ( wg zycznia;))

pozdrawiam Arek

Ważne!!!!

Ponieważ spotkanie już za 3 tygodnie a lekki chaos się wkradł w wątek, poproszę wszystkich zainteresownych o kontakt na priva albo gg :

Dymu73: 2997168

Arekgrabowski : 2075711

Na 100% przyjazd potwierdziła "grupa wrocławska" (Piotrek608,Wawrzek,Annawroc) i uczestnicy pierwszego spotkania (ja,arekgrabowski,tymek) i kilka osób z poza forum.

pzdr

Bartek

ps.jestem po wstępnych ustaleniach z Bodem i jak wszystko dobrze pójdzie będziemy mogli posłuchać jego Aboxa (końcówka i preamp).

"podróż nie samochodem=podróż bez sprzętu, a chętnie byśmy porównali to, co mamy z tym, co mają inni;) " .....

annawroc..słyszałem że udało się autko zalatwic:) jakiego sprzetu możemy się spodziewac z Waszej strony?

pozdrawiam Arek

oj Delta by byla wskazana..juz teraz moge powiedziec ze bedziemy dysponowali audio stolikiem ktory przyjedzie do nas z Jeleniej Góry:)

Panowie apel!!! Mamy 50 cdekow , 40 wzmakow i kabli od metra ale słabo u nas z glosnikami.. Poki co mamy Clony Tonsila Bartka, moje monitory od Gipsy2 i tyle...no jeszcze ladnie trzeba sie usmiechnać to forumowego Tymka o "Kabazy"...ale ogolnie to słabo... A przeciez dziewczynką tez trzeba coś zatawic do potupajek;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.