Skocz do zawartości
IGNORED

2.Spotkanie w Sudetach 13.04.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

Ano niektórzy się wypięli na mnie (nas)! W bagażniku miejsca troszęczkę jest - bierzta (!>$?) co chceta .. szafy trzydrzwiowej NIE!!

NIE ZAPOMNIJCIE M U Z Y K I ...................

Mnie tam na spotkaniu nie będzie :o(, lecz ABOXowa składanka na cdr pojechała dziś ze wzmakiem na spotkanie . Polecam z niej 51 TSA a pewnie i coś innego każdy by se z niej mógł wybrac. Pozdrawiam Słuchaczy Bodo_z.

proponuje przygotowac muzyke i podzielimy sie na sety po 30 minut bo inczej sie pozabijamy....ktos jazz...ktos inny symfonie..a Dymu tez chce przmowien premiera posluchac!

Ja jadę z Arkiem z przyczyn prozaicznych na dzien 13 i tak wziałem w pracy urlop i nieoptymalne dla mnie i małzonki było by trak pózno wyjeżdzać..(Basię zabieram ze sobą)(ktos musi dzwigac Denona)

Ja jako tako poniewaz będę doś obładowany to żadnych płyt cd nie zabieram zdaję się na Wasz dużo lepszy gust ..ja słucham głównie umcyk,umcyk..tsss..tsss..:)

Apel: czy będący na miejscu wcześniej (lub też zaangażowani Organizatorzy) np. w ramach spacerów kondycyjnych mogliby zapewnić (nabyć u Braci) kilka sztuk Primator (pszeniczny!) dla spóźnionych acz spragnionych? Spasiba!

PS> ludziska - do "dyskusji" (do zaiks: czy ja napisałem "kopiowania") bierzcie nie tylko muzę (płyty, nuty, etc) która leży na półkach w MM, Empik, bazar Co .. czytaj RODZYNKI, gdyż edukacyjny aspekt naszego wyjazdu sczeznie .. !

>> dymu73

Uchowaj Panie - tylko nie ciemny/mocny bo mi na słuch i wzrok padnie!

Gdybyś mógł ze 6 (jasnych/pszenicznych - mętnych) - thx (z góry przepraszam Wartę Strong - a było w przykazaniach: nie cudzołóż).

Rodzynki też bierz - jak będą taniej niż 5zeta/kg - na winko będzie ...

witam, a ja mam do Was prośbę:

słyszałem teorię (od osoby bardziej wykształconej kierunkowo ode mnie), że podłączenie kabli głośnikowych dla kolumn o impedancji 8ohm pod wyjście wzmacniacza 4 ohm daje korzystne rezultaty dźwiękowe...

Ponieważ będzie Was kilka osób, na pewno ktoś usłyszy te plusy lub okaże sie to ściemą...

pzdr Staszek

>>Wawrzek.

Czyli ustalamy ,że chodzi tylko i wyłącznie o Weizenbier (niemieckie,jasne,pszenne). Ale nie wiem czy wiesz , Primator wypuścił też Englisch Pale Ale (górna fermentacja,bursztynowe)......Chyba warto poszukać.

To tyle off topa.Ze wstępnych podliczeń będzie nas około 16 osób i troche gratów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.