Skocz do zawartości
IGNORED

2.Spotkanie w Sudetach 13.04.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

przypominam tylko o :

- spiworkach lub jak ktos woli psiworkach bo w standardzie sa kocyki i podusie bez obudowy

- przyborach toaletowych

- jedzonku

- napojach (w tym tych rozweselajacych)

PRZYBYWAJCIE!!!

Witam wszystkich!

Troszke sie pozmieniało, wiec postanowilem poinformowac..

Niestety z roznych przyczyn moja kochana żonka nie bedzie mogla uczestniczyc na naszym spotkaniu:(

Rownież żoneczka naszego kolegi Tymka (Rycha, Damina) tez prawdopodobnie nie bedzie mogla dojechac:(

Wiec zostaną nam dwa rodzyneczki ktore beda musialy reprezentować płeć piękną!!!!

P.S. Panowie trzeba bedzie "wypic" za nieobecnych;)

Pozdrawiam Arek

Pierwszy gość ( z dalekiego Olsztyna) zawitał już w Sudety.

Miałem przyjemność chwilę gościć go u siebie i pierwsze wrażenie ze wszech miar pozytywne.Nie spodziewałem się, że taki potencjał drzemie w małych klonach Mite. Abox pokazał jaką przestrzeń i scenę mogą zbudować te monitorki....Ale więcej wrażeń po dłuższym obcowaniu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z Aboxem podróżuje oczywiście nieodłączny towarzysz "Sznurówka".

>>>jodel

Czy pokazał plecy? Wolałbym użyć słów: jestem zaskoczony:-))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>dymu73

spoko :))

Abox wyróżnia się przyjemnością słuchania, ot taki sobie klocek, który włączasz i zapominasz o całym tym złomie ;)) he he he

dużym minusem naleśnika jest jego trafo i może nie wydalać przy cięższym obciążeniu, ale innego tam nie będzie, bo to wersja demo twórczości bodzia_z

a sznurówka też udana :)) pasuje do duetu aboxowego (pre+ampli)

No u mnie juz pełna gotowość(23.40) do wyjazdu Danonek spakowany..pifko też:)

W razie czego wziałem wzmaki operacyjne lutowniczkę inne cuda...moze jekis cedek sie nawinie na miejscu do ztuningowania...sorry chłopaki choroba zawodowa:)

Co tu dużo mówić. Skandal na całego... jak chcecie zobaczyć co grało to wejdźcie na allegro...

A Wawrzek był na imprezie, ino po papierosy nie chciał biegać... nawet loża szyderców nie zmusiła go do tego. Piotrek miał kłopoty z ptakami, Kuman musiał być zestresowany trzeźwym spojrzeniem na całą sytuację, Anna jak mogła uchylała (li) się przed flamastrami... a niewyrośnięte totemy rozrabiały na całego. W dodatku nie dla wszystkich starczyło miejsca i droga losowania jedna osoba została podstępnie podpita i zaniesiona na ogród na pastwę wygłodniałych saren!

kolejny skandal wybuchł o 8 rano... (tak, dobrze czytacie! o ósmej rano!) słowa bym nie powiedział, ale o 8:30 Mars napadł.... to było już zbyt wiele dla większości. Następnie wszystkich zmroziła opowieść 0.7 starogardzkiej... nawet kobiety dają temu rade i to jak szybko... dla zainteresowanych link:

Ukryta Zawartość

szczytem był zawstydzający poziom grania radiobudzika Grundig serii platynowej fine arts:P

a w ogóle do pracy musze chodzić naokoło... 10 minut spacerem najwyraźniej kłuje niektórych w oczy. A ja nie chcę być drzazgą w oku:P

Po bardziej profesjonalne recenzję proszę zgłaszać się do reszty gdy ochłoną… po wszystkim i się pozbierają…czyli pewnie za kilka dni:P

Ukryta Zawartość

Witam juz wróciłem z Basią do domu jeszcze raz pozdrawiam całą ekipę z bukówki fajne jestescie chłopaki ale i zajebiste alkocholiki....oby jak najszybciej do nastepnego spotkania.

Wawrzkowi, Ani-Wroc plus druga połowa jeszcze raz serdecznie dziękuję za wspólny powrót w miłym gronie do Wrocławia no i wspólne szybkie demo ultra drogich kolumienek z krakowa w Sobótce.

Jodelku oj wierz mi byli tacy w podziemiach mieli ochote zasnąc na powierzchni stołu bilardowego:)

Bukówka to piękne i urocze miejsce o znakomitych krajobrazach..zreszto chyba nie ma na świecie piękniejszego kraju jak Polska..

Ukryta Zawartość

post-798-100004193 1176565092_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co słuchaliśmy:

W sumie dwoch systemów zasadniczego i systemu słuzacego jako tło do imprezki na dole:)

Wada było wzajemne podkłócanie sie obu systemów(szkoda) ale nie było to zasadniczo az tak zbyt mocno uciążliwe.

O dziwku napiszę troche w późniejszym czasie aby wypowiedzieli się inni koledzy.

Tu tylko wrzucam kilka fotek.

Ukryta Zawartość

post-798-100004190 1176565335_thumb.jpg

post-798-100004191 1176565335_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

głaz...krótko i na temat Pan Sroka przyjechał juz po pierwszej porcjii odsłuchów..wstawił stolik..zreszto bardzo ładny fizycznie..wykonany nienagannie i wzorowo..wcześniej była zwykła badziwena szafka z trocin..poprawa nastąpiła na precyzji lokalizacjii żródeł pozornych orazna konturowosci basu....szczerze przyznam, że mi to wystarczyło stolik "zagrał" swoją role właściwie....najwyraźniej służy amerykańskim i japońskim klockom...te angielskie (naimy,linny,quady) tak zbytnio nie odczuły działania stolika...no przynajmiej na mój gust.

Konkluzja..solidna(oj bardzo) sprawa warta polecenia.

Uważaj:)

Zaraz spytają czy stolik ma certyfikat? Czy p.Sroka ma zarejestrowana firmę? Czy płaci składki ZUS itd. itp., a Ty staniesz się jego dystrybutorem- i znów podobne pytania :)

Piotruś, ta Ci się podoba podobno....,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no to już po. co do stolika, to nie wiemy jaki miał wpływ, bo jak przyjechaliśmy, to już był i nic nie przestawialiśmy.

dźwięk, cóż cały czas było kiepsko, co bysmy nie podłączyli. duże echo, nakładanie się dźwięków na siebie-ogólny bałagan, ale to zapewne wina pokoju, który był goły jak świety turecki. w każdym razie wiemy, że dźwięk wysokotonwego Ushera jest zdecydowanie nie dla nas. brakuje blasku,dźwięczności, swobody wybrzmienia. średnica była zamglona, ale to chyba strojenie zwrotnicy, bo zdaje się, że w naszych Dali jest ten sam głośnik wys-śred. ogólnie bardziej podobał nam się dźwięk z Molene, które grały w pokoju "konsumpcyjnym"- lepsze zrównoważenie-może niezbyt dobrej jakości wysokie ale za to większa ilość i nie czuło się ich braku jak z Usherem.

A teraz podziękowania i przeprosiny;)

Dziękujemy gospodarzom za gościnę, Wawrzkowi za transport, a ogólnie wszystkim za miłe towarzystwo i przyjemnie spędzony czas.

Przepraszamy za muzyczną pobudkę, ale to był jedyny czas, kiedy bez ograniczeń można było posłuchać swoich płyt :)

Do następnego

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.