Skocz do zawartości
IGNORED

2.Spotkanie w Sudetach 13.04.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-13628-100004090 1176669875_thumb.jpg

post-13628-100004091 1176669875_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...

Ukryta Zawartość

post-13628-100004087 1176670036_thumb.jpg

post-13628-100004088 1176670036_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...

Ukryta Zawartość

post-13628-100004084 1176670073_thumb.jpg

post-13628-100004085 1176670073_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...

Ukryta Zawartość

post-13628-100004081 1176670105_thumb.jpg

post-13628-100004082 1176670105_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...

Ukryta Zawartość

post-13628-100004078 1176670137_thumb.jpg

post-13628-100004079 1176670137_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotrze, ten profil fajniejszy?;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

teraz widzę, że impreza się udała ;))

coraz więcej osób stwierdza, że stolik SROKI (i nie tylko) ma wpływ

a jednak :)) też to stwiedziłem wcześniej ale wyśmiano mnie jako propagatora voodoo

cieszy mnie to, że ludziska poznają twórczość boda i ją doceniają

naleśnik wygląda tragicznie ale może wprawić w zakłopotanie nie jednego właściciela wzmaka z górnej półki ;))

Już w jakimś wądku upominałem Senisza że sobie nazwę przywłaszczył, bo pierwszy wysmzrzyłem naleśnika a ochścił go Andrea 29 jak mnie pamięć nie myli. Lecz bez echa .

Nie nie mimo pewnych szyderczych głosów tez stanowczo twierdze nie wiem czemu (cud,tajemnica konstruktora) ale stolik jak najbardziej pomaga dźwiękowi i warto w niego zainwestować...choc kaska za ten stolik ponoc słuszna...ale z kolejii skoro ludzie kupuja węże ogrodowe Veluma po kilka tysiecy za metr to co tam koszt stolika za jedyne kilka tysiecy.

Arek--"Annawroc - duet męsko -damski..facet lubi wiedziec gdzie jest WC, wkurwiony jak nie zagra jego lampka, ale rowniacha..."

ja wkurwiony? po czym tak stwierdziłeś? ja cały czas wesoły, usmiechnięty i w dobrym nastroju, 0 wkurwienia.

Co do lampy- Tobie się nie podobało, Wawrzek stwierdził, że wreszcie zaczęła grać muzyka(po przełączeniu z Krella) a dla mnie i tak było do dupy.

Macie rację, że następnym razem mniej sprzętu. Pokojem trzeba się zająć i to dość poważnie. Wtedy porównania będą miały większy sens. Przyjechaliśmy po 19:00 i jak widzę najciekawsza część odsłuchów nam umknęła. Miejmy nadzieję, że jeszcze będzie okazja.

ps. Arek, jesteś wkurwiony, że Twoje monitorki nie zagrały?:))))

A stolik faktycznie zadziałał!! Cholernie dobrze wykonany...ciezki jak słoń....i działa...wszystko w temacie!!!!

p.s.

Annawroc nie przejmuj sie , wszystko pisalem z przymrożeniem oka!

W pokoiku mozemy zrobic wszystko! Tak zeby po wyjezdzie zostal w stanie pierwotnym!

I tu sie nalezy mały opierdziel wawrzkowi bo przez niego nie zabraliscie ustrojow akustycznych! APEL!!! Wawrzek kup sobie pozadny samochod a nie jakies francuskie bull shit!!!;)

myślę, że przy lepszych warunkach lokalowych, zdecydowanie lepiej niż było to w sobotę :)

zresztą powinny grać tym lepiej im coś lepszego się podłączy:)

myślę, że potencjał mają i następnym razem postaramy się go z nich wyciągnąć, obawiam się jednak, że z górą nie za dużo da się zrobić, ale pożyjemy usłyszymy:)

Arek- ja tez z przymrużeniem.

A ustroje byśmy zabrali, tylko Wawrzek mial caly bagażnik załadowany skrzynkami z piwem:)))

Następnym razem na pewno zabierzemy-skrzynki pójdą w nogi:)

a zapraszam, czemu nie.

warunki dalekie od doskonałych czy nawet dobrych ale walczymy, jednak sporo lepsze niż tam, ale przecież wiadomo, domek wynajmowany, pokój "niczyj" a nie potrudziliśmy się, żeby jakąś prowizorkę zrobić. następną razą zaczniemy od pokoju i będzie ok (mam nadzieję)

Dokładnie tak wczoraj z Basią wieczorem jeszcze sobie wspominalismy i ..własnie nawet jakoś głupi koc można było rozwiesić a w rogach upchac ostroznie kilka poduszek z sąsiedniego pokoju..mozna było zakryc szafę..jakos tak slabo było z mysleniem..chyba za ciepło..a moze wszyscy działali w audio-amoku:)

Zaczyna się: ludziska NIE DYSKUTUJTA o takich tematach PRZED 8 RANO!

Wzywają do podsumowań to i ja napiszę:

-- HARDWARE

- (nie)stety najlepiej grało .. do kotleta (mimo pogłosów, schodów, telewizora, śmiechów, etc) - Najmy+Kiełbasa zagrały tak jak powinien zagrać system za kilka kPln (planujący zakup sprzętu z tego przedziału zalecam !2ndHand!)

- poważne odsłuchy na górze - (jak napisać coby nikomu na honor nie wdepnąć - niektórym przecież po pierwszych słowach nie do końca pozytywnych gul skakał) Krell - sucha potęga (to samo co zawsze), DS - lampowa muzykalność na diecie (to był mój pierwszy kontakt z DS / z lampami nie - ale możliwe że patrz dalej ->); MonitoryDIY - wg mnie to one ograniczały odsłuch Krell/DS; stolik/inne konfiguracje - nie znaju (stolik już był - kto go targał po tych schodach - szacunek, inni grali wcześniej);

-- SOFTWARE

- przyznaję że tu niedosyt - przyjechałem chłonąć a tu .. tylko 4 "przygarnięte" płyty; na szczęście jest PLAN - naobiecywaliśmy sobie wszyscy dozgonną sympatię i .. wymianę płyt (będzie lepiej);

-- NIESPODZIANKI

- największa i najmniejsza na wyjeździe KOLUMNY (total plus - te Gówniki które leżały na Kiełbasie i wyrywały okna i podrzucały schodami, druga - któryś tam postój w drodze powrotnej i sprzęt za kilknanaście tysięcy który zagrał potężnym basem ale metaliczną resztą - bez niespodzianki);

-- ZASOBY LUDZKIE

No co mam kłamać - FAJNIE BYŁO - zapraszałem na do mnie na chatulec i dalej zapraszam;

O Wawrzek sie obudził...po Twoim wyjezdzie wszystkim brakowało Twojego audiofeelskiego smiechu:) Na chatke napewno wpadniemy! Tylko najpierw na ten czas musze wynajac mieszkanie, bo pewnie troche posiedzimy!

Pozwolę sobie znowu zabrać głos.tym razem w sprawie Wawrzka, bo znowu trzeba go przetłumaczyć:

"te gówniki co leżały na kiełbasie"- chodzi o klony Totem Mite , popędzone zestwem Naima naprawdę zaskoczyły wiekszość słuchaczy.Ja w ogóle nie chciałem ich podłączać ze względu na 30 m2 ale ktoś sie uparł i zagrało.Gwarantuje Wawrzek ,że w 12 m2 to dopiero grają muzykalnie,ciepłym basem i nienachalną górą

Co do "niezagrania" lampy ,które tu widzę jest najwiekszym problemem, mam trochę inne zdanie.Na początku słuchaliśmy raczej średniogłośno.Później zacżęło się robić coraz glośniej i głośniej (15 na Aboxie, na krellu nie wiem bo gałka kręci sie bez ograniczenia:-)). Jak przyszło do lampki, to niestety nie do tego ona służy.Zwłaszca ,ze odtwarzany był Tortoise który z gruntu jest mocny,szybki i z obfitym basem. Nie mogła nas lampka oczarować bo już nasze uszy były zgwłacone krellem.Mimo to i tak dało się wyczuć pewną poprawę barwy instrumentów (zwłaszcza talerze pieknie wybrzmiały a nie wbijaly się w srodek czaszki). Z chęcią posłuchalbym lampki na pocżatku spotkania, z jakąś muzyką akustyczną.Zresztą lampy świeciły maxymalnie na niebiesko co ponoć o czymś świadczy.

Co do zasobów ludzkich...tu się z Wawrzkiem zgadzam.

ps.dla mnie największy plus, ale o tym się przekonałem dopiero w domu to sznurówka od Bodo_z, chyba pierwszy kabel który wyraźnie zmienił mój system.ale o tym napiszę w odpowiednim wątku

O fakt nikt sie nie wypowiedział o totemach..rany boskie a szkoda, bo to takie małe chuligany a tak zarabiście rozrabialy tam na dole, że szczena opadała..co ciekawe akurat na górze trwała walka Krella z Moim DCD2700 i te maluchy strasznie nam przeszkadzały!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.