Skocz do zawartości
IGNORED

10.000 PLN dla Zydelka

kyuss3

Rekomendowane odpowiedzi

Zydelek, 7 Kwi 2007, 18:24

>A ich działanie przynajmniej Zeluma- jest co najmnie słyszalne na poziomie jaki wnosi do brzmienia

>buffer. Teraz niech koledzy od kolby i stacji porównają sobie koszta- części do zbudowania buffera

artPaw, 7 Kwi 2007, 19:35

>Zydelek, 7 Kwi 2007, 18:24

>

>>A ich działanie przynajmniej Zeluma- jest co najmnie słyszalne na poziomie jaki wnosi do brzmienia

>>buffer. Teraz niech koledzy od kolby i stacji porównają sobie koszta- części do zbudowania

>buffera

O widze ze producenci nareszcie zauwazyli ze panom kabel kojarzy sie z penisem i zaczeli robic kable grube i czerwone. Tak czerwone sa teraz na topie. Czy czerwony poprawia dzwiek lepeij niz niebieski? pewnie niedlugo sie o tym dowiemy. A cod o lampowych stopni wujsciowych to popelnilem ostatnio taki przyczym lampa pracuje tez w konwerterze I/V. Bardzo mily dzwiek. I co sie okazuje? lampa jest prostrza w uzyciu w takim stopniu od op. I duzo tansza.

senicz, 7 Kwi 2007, 20:16

>O widze ze producenci nareszcie zauwazyli ze panom kabel kojarzy sie z penisem i zaczeli robic

>kable grube i czerwone. Tak czerwone sa teraz na topie. Czy czerwony poprawia dzwiek lepeij niz

>niebieski? pewnie niedlugo sie o tym dowiemy. A cod o lampowych stopni wujsciowych to popelnilem

>ostatnio taki przyczym lampa pracuje tez w konwerterze I/V. Bardzo mily dzwiek. I co sie okazuje?

>lampa jest prostrza w uzyciu w takim stopniu od op. I duzo tansza.

Co prawda nie czytasz/nie jesteś w stanie czytać moich wypowiedzi (tak mi się wydaje) ale wydaje mi się, że się ze mną zgadzasz

marekzawa

Tak,tak pomarzyć wolno każdemu :-)))

marek,

chcesz się przekonać że to możliwe? niedługo jadę do wrocławia, mogę włożyć do samochodu nasze ostatnie "referencyjne dzieło" Kena7090 na lampach i posłuchamy. Sam jestem ciekaw czego mu jeszcze brakuje. Wiedza wynikająca z takich bezpośrednich porównań jest kluczowa, a przy okazji chętnie poznam Cię osobiście.

poważnie mówię, co ty na to?

arturo

Witam,

Może kogoś zainteresują te wyniki testów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Specjalnie dokonałem odsłuchu buffera. Jest równiez wrażliwy na kable zasilające :):):)- buffer wykonany zgodnie z projektem Petera :) na płytkach Veterana:)

Czyli w kablach coś jednak jest :)

Miraż, fatamorgana – zjawisko powstania pozornego obrazu odległego przedmiotu w wyniku różnych współczynników załamania światła w warstwach powietrza o różnej temperaturze, a co za tym idzie, gęstości. Początkowo fatamorganą nazywano miraże pojawiające się w Cieśninie Mesyńskiej, gdzie są one najefektowniejsze. W Polsce pojawiają się na Pustyni Błędowskiej oraz na Wyżynie Śląskiej. Miraże dzielą się na 2 rodzaje - miraż dolny i górny.

kochanek >>>>a mówiłem -nie pisz tyle.Wyłazi całe g.........A nie jesteś ty przypadkiem HUmanistą?. Miałem ci ja takiego w bloku( blok to jest taki duży budynek z dużą ilością okien).Pewnego razu zaprosiła mnie zona sąsiada bo od dwóch dni nie mieli światła/A ja wszedłem ,kiwnąłem dzwigienkę bezpiecznika i zajarzyło.Podszedł do mnie mąż sąsiadki i mówi ---wie pan, bo ja jestem humanistą.Podobno już raz kupił nowy toster ,bo zawsze rano tostuje, a rano akurat wyłaczyli prąd.No, humanista.Jak nie działa, to kupuje.Tak mi sie skojarzyło.POzatym chroń jajeczka .Jest już po swietach, ale jaja mogą ci sie jeszcze przydać-humanisto.I nie martw sie -jeszcze sobie kupisz..

>muls, 9 Kwi 2007, 14:49

Czy aby Szanowny Kolega nie myli humanistów z chumanistami?

Inaczej sie pisze, inaczej czyta (ale to już wiedza nieliczni :-( ),

jednym słowem całkiem inny wyrób.

Jestem Europejczykiem.

PiotrSz, 8 Kwi 2007, 00:13

>Witam,

>

>Może kogoś zainteresują te wyniki testów:

>

Ukryta Zawartość

>

Jacyś niepoważni, tyle rzeczy testowali a pomineli sieciówki?

Ukryta Zawartość

muls, 9 Kwi 2007, 14:49

>kochanek >>>>a mówiłem -nie pisz tyle.Wyłazi całe g......A nie jesteś ty przypadkiem HUmanistą?.

>w bloku( blok to jest taki duży budynek z dużą ilością okien).Pewnego razu

>zaprosiła mnie zona sąsiada bo od dwóch dni nie mieli światła/A ja wszedłem ,kiwnąłem dzwigienkę...<

Każdy mieszka z tym, na kogo zasługuje, nawet w bloku, ty nie zasługusz by mieszkać z kimś rozgarniętym, bo sam jesteś biologiczną i intelektualną fuszerką.

A co do gówna. Jesteś tak "pusty" w środku, że nawet gówno z ciebie nie wychodzi, choć to normalna ludzka rzecz jego wydalanie:) Co do humanistów, to nie mam przeciw nim nic, a tym bardziej aż tyle bezsensownej pogardy co ty jełopie. Wielokrotnie tworzą ONI wspaniałe arcydzieła nie tylko literackie, chwała im więc za to. Ja jestem po ekonomii uniwersyteckiej , stacjonarnej, a nie jak ty zadżumiona i zasyfiona gnido, po kursach wieczorowych latającego uniwersytetu, który dyplom kupił od Pani Rektor za pożyczony cash.

Pracuję dla instytucji zajmujących się prawem usankcjonowaną lichwą, więc żaden ze mnie HUmanista, choć może trochę:))

Polichlorkowinylowy kochanek

a mówiłem nie pisz tyle.Takiej własnie spodziewałem sie reakcji po tym bloku.To było jakby pod ciebie. Ale już od dawna nie mieszkam w bloku.-teraz pod mostem, ty uniwersytecki HUumanisto .Stacjonarny.Zdaje sie, że ta stacjonarność jest twoją jedyną zaletą.Poza tym dość schematyczny jesteś, jak na stacjonarnego..Kochanienki.

tak myslę(zauważ myslę !!!) że ta twoja stacjonarność może być do wziecia.Idealnie nadajesz się jako stacjonarna podkładka antydrgawkowa pod kable zydelka.Kochanienki.Tylko musisz jeszcze zmienić wyraz twarzy.Panie tego nie kupia.Stacjonarny HUmanista!!!!

muls, 11 Kwi 2007, 15:35

>kochanienki...czyzbyś zastygł.??

Mulsik, jestem w pracy i nie mogę tak non stop siedzieć przy kompie. Ale się wkurwiłeś, a nie było to moją intencją:))Zjedz sobie jajeczko, pewnie coś jeszcze zostało ze świąt dla gnidy, trzeba kochać zwierzęta:))

że co??? .hahaha.wk***i.......?Gratuluję dobrego samopoczucia bez cienia......Sądzisz że leżąc pod mostem można się na coś wogóle.Zacznji czytać ksiązki, to może troche poznasz życia i trochę żyć. Jak na stcjonarnego HU maniste jesteś zbyt stacjonarny.Kochanienki

Mulsik, jak na technicznego, to coś widzę żeś technicznie niesprawnyś,:), popij trochę wina marki wino- czyli denaturatu, bo tylko na to ciebie stać, a momentalnie naoliwisz protezę mózgową i świat nie będzie ci tak ciążył, ty wielki "czytaczu":))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.