Skocz do zawartości
IGNORED

Najwieksi Polscy Zlodzieje - RANKING

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Że przeciek jest elementem jakiejś gry czy gier to oczywiste. Nie sądzę jednak, żeby był tu jakiś przebiegle zorganizowany podmiotowo spisek. Raczej jest to napierdalanka wszystkich ze wszystkimi. A poza tym gra nie przeszkadza w tym, żeby wynurzenia grubasa były w jakiejś mierze pijacko szczere. Pewnie trochę konfabulował, żeby sie popisać przed drugim grubasem, jaki to on świetnie poinformowany i że nie wypadł ze stawki.

zwolennik łagodności

Trochę??? W tym stenogramie z nagrania nie ma ani jednego konkretu... Facet bredzi, że ciotka dziadka Staszka, który był sąsiadem sprzątaczki w biurze nieruchomości mówiła, że jej koleżanka która sprzątała apartamenty w Apeximie to widziała tam na biurku drogi zegarek, na który na pewno nie stać Kwaśniewskiego z występów telewizyjnych jego żony (LOL)

W dodatku widać po rozmowie że Gudzowaty Oleksego wyraźnie podpuszcza i ciągnie za język.

No cóż, pisdraczki wymyślili se blokowanie list wyborczych i przypadkowo stworzyli w ten sposób LiD, które idzie teraz dobrze w sondażach. Więc musieli coś wymyślić na skłócenie lewicy.

I jeszcze zauważcie jak Gazeta podała te informacje - że nagranie jest >przedmiotem śledztwa< zapomnieli tylko zauważyć czego dotyczy śledztwo (bo nie Oleksego tylko anonimowych gróźb pod adresem Gudzowatego). Ciekawe też, że Gudzowaty dostarczył jako dowód materiał nagrania nic do śledztwa w jego sprawie nie wnoszący.

Wot kolejna afiera pana oficjera pajdiot w kibiny matri jak >afera Rywina

A to się nam Józek udał :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

No i generalnie moda jest wielka ostatnio na >demaskowanie< szubrawców i agentów (trza wyrobiś pisdrakowski paln w dziedzinie prawa i sprawiedliwości). Tam gdzie się tym nie zdążyły się tym zająć odpowiednie służby i prowokatprzy angażowana jest telewizja publiczna - i jej >dziennikarze śledczywykryli< że Marek Piwowski musiał być współpracownikiem SB bo nakręcił >antypolski< REJS, za który później dostał zresztą szlaban kręcenia w PRLu aż swego czasu musiał szukać chleba za granicą.

Naprawdę czy poważnych ludzi zajmują jeszcze tego typu >doniesienia< ?

Właśnie przeczytałem relację z konferencji Oleksego. Nie zaskoczył mnie swoim oślizłym wazeliniarstwem i cwaniaczkowatym odwracaniem kota ogonem, nic nowego. Przyjemnie natomiast zobaczyć, jak wali ze strachu w pantalony. Mała rzecz, a cieszy.

zwolennik łagodności

Cała polityka PiSu nakierowana jest wyłącznie na to żeby złapać BOLKA ... (z to że ich wykopał ze swojej kancelarii). Zamiast ro***erdalać Państwo mogli od razu wystosować apel do Wałęsy żeby się przyznał do współpracy i ujawnił... No ale co by wtedy rozpierdalali do końca swojej kadencji???

Zaraz, zaraz... A może to zemsta Pęczaka??? Przecież gdy go aresztowali i wyrzucali z SLD to chyba Oleksego słyszałem z tym jego zwyczajem ministranta popierającego tę decyzję i odebranie immunitetu ;)

No to rzeczywiście wygląda niczym nawalanka wszystkich ze wszystkimi... Ciekawe jak bukmacherzy obstawiają zakłady? :)))

Forsyth nie miał o czym pisać po upadku >imperium zła

Bolków trzeba wyłpać, sami nie wyjdą, żal Ci ich?

Po co Oleksy miałby zmyślać w prywatnej rozmowie? Nie wiedział ze go nagrywają. A że jest taki wylewny i szczery, no cóż może teraz żałować, chociaż pewnie nie ma czego.

A kasa też "skąś" jest, tylko nie zawsze można się pochwalić skąd, nic nowego.

Aaa taaak, trzeba wyłapać BOLKÓW. Zwłaszcza muszą wyłapywać ci co się najbardziej boją wyłapania... Najciemniej zawsze pod latarnią bywa.

Zacznijmy zatem od afery spółki TELEGRAF i udziale w niej braci K. (LOL)

PS. Molibden ktoś z Twoich krewnych nie miał na nazwisko Hoover??? ;)

Qubric, nie widziałem o kogo Ci chodzi z tym szpiegiem :)))

No, ale Jozef jednak nie wspólpracował - przynajmniej tak orzekł sąd.

Podobnie Wałesa nie był Bolkiem - słyszysz Molibden ?;)

Czy konfabulował, czy nie konfabulował może sie okazac niebawem, ale napierdalanka na całego do fakt.

Może i dobrze....za rządów sld nikogo nie przymykali za łapówy itp. zobacz Qubric jakie wtedy społeczeństwo bylo uczciwe:)))

A teraz to histeria normalnie, profesor nie profesor - nie ma świetości.

W kazdym razie Oleksy nie musial tego mówić, a wyglada na to, ze mówil szczerze. Mało takich prowokacji ostatnio ?

Coś łatwo tą lewice sprowokować. Lew też przyszedł w imieniu "grupy" i w sumie nic z tego nie wynikło. Gdzie ta grupa? Tez konfabulował ?:)))

Jola lojalna, Jola nielojalna.

Najwieksi Polscy Zlodzieje - RANKING

Atoposie

To ,że polityka i cała otoczka to zbiorowy złodziej , to żadna tajemnica.

Moje typy SOM jednak inne !

1.Dystrybutorzy płyt cd & dvd

2.Importerzy i dystrybutorzy sprzętu AUDIO

3.Ludziska ustalający ceny biletów w kinach & salach koncertowych

I pomyśleć Curva ,ze pózniej płaczą publicznie o małych wpływach !

>No, ale Jozef jednak nie wspólpracował - przynajmniej tak orzekł sąd.

>Podobnie Wałesa nie był Bolkiem - słyszysz Molibden ?;)

Sąd orzekł również, że nie współpracował Jurczyk -

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Hahaha, a jakie, to ma zasrane znaczenie czy Wałęsa był bolkiem, czy nie? Kogo to do k**wy nędzy teraz obchodzi - poza tymi dwoma kartoflami wydłubanymi na polu???

Lancaster - a teraz to kogo zamykają bo jakoś nie zauważyłem??? Poza jakimś lekarzem zamkniętym na zamówienie Ministra niesprawiedliwości ziobra (mam nadzieję że dłużej jak dwa lata nie pochodzi na powietrzu za taki numer).

Wszyscy ci rzekomi >sldowcy< wychodzą, Lesiak oczyszczony, autor przecieku z tzw. >afery starachowickiej< uniewinniony, pęczak na wolności z perspektywą na wysokie odszkodowanie, pisdraki nawet Wachowskiemu mogli naskoczyć, nie mówiąc już o Oleksym (a może ta gadka Oleksego u Gudzowatego to był taki handelek - oplucie kolegów w zamian za danie spokoju z lustracją, a może był nawalony jak meserszmid - w każdym razie mają powód żeby się takich millero-oleksych pozbyć)

>Frank

Fakt !

Plyty ktore rozeszly sie juz w dziesiatkach czy setkach milionow egzemplarzy

(The Beatles etc.) - po 75 zl to - zlodziejstwo !

Kolejne (trzecie, czwarte, piate...) "poprawione" wydania rozmaitych bubli CD,

("doskonaly, cyfrowy dzwiek") w coraz to wyzszych cenach, to zlodziejstwo do kwadratu !

Cena ze Stadionu Dziesieciolecia (8-10 zl) jest akurat, taka jaka powinna byc oficjalna !

Gdyby ustawiono ja na uczciwym poziomie, skonczono by w 1 dzien z piractwem !

Qubric, nie rozbawiaj mnie. Przecież żadna z tych gnid(kwach, Miller, Pęczak, Oleksy i ci którzy się z nimi dogadywali)nie powinni nigdy w tym kraju rzadzić.

W żadnej demokracji jak okiem sięgnać nie ma czegos takiego.

Nie mam pojęcia o czym Ty w tej chwili mówisz ?

Wiadomo, ze rączka rączke myje i tym sposobem w majestacie prawa największe gnidy a to zostają uniewinnione, a to zostają uznane za pokrzywdzonych itp.

Chyba nie masz wątpliwości, ze taki Sobotka powinien siedzieć. A tymczasem co? Uniewinniony, czyli sąd sie pomylił a dobry pan prezydent odkrecił ta niesprawiedliwośc i znów punkt dla sld ?:)))

Pozdrawiam

PS. Spokojnie PiS robi dopiero rozgrzewkę, towarzysze(Dochnal) już sypią:)))

Teraz tylko kwestia kto będzie miał lepszych prawników i czy prędzej będa wyroki, czy przedawnienia(np. FOZ).

Ale to w sumie mnie nie interesuje. Wiem z kim mam do czynienia.

A wiesz co było FOZZ??? W 1989 roku wartość długu zagranicznego wynosiła jakieś 10 centów za dolara tyle że Polska nie mogła ich po takiej cenie wykupić... Wiec zorganizowano FOZZ który przez podstawione osoby i banki miał wykupić polskie długi za 1/10 ich ceny... A potem mędrcy z nowej wadzy i gazeciarze stwierdzili że tam były przekręty bo nie wiadomo kto miał kupować długi bo pieniądze były przekazywane tajnie (jakby k**wa było wiadomo to by nie można ich było kupić).

>Sprawa< wypłynęła na zamówienie zagranicznych wierzycieli Polski, którzy zapewne coś w zamian obiecali.

Zastanowiłes się ile miliardów Polska straciła przez kretynów którzy ujawnili, że Polska prowadziła tajny wykup własnych długów???

Powiedz mi Lancaster czy Ty w ogóle wiesz na czym polegała choć jedna z tych >afer< którymi tak się zachłystujesz... Bo pier**lić że ten czy tamten jest złodziej i gnida to mogłeś w liceum w męskiej szatni przed wuefem - taki mniej więcej poziom.

Takie >sensacje< jak FOZZ, Rywin czy teraz Oleksy w Polsce się robi na zamówienie. W pierwszej połowie lat 90-tych kilka firm zagranicznych wycofało się z inwestycji na giełdzie warszawskiej bo (zarówno z emisji jak i z organizowania zakupów i odkupów własnych akcji). Bo okazywało się że każda informacja która trafia do GPW lub KPW jest natychmiast ujawniana i w kilka dni pojawia się w prasie... I to są prawdziwe afery. W Polsce wszystko można kupić, każde zeznanie i każdy dowód - taki kraj paparazzich

Aferę z gnidą w tle masz teraz - zioberko, który oskarża i osądza publicznie lekarza z powodu jego opcji politycznej (mam nadzieję że gnida za to beknie). Faszysta kościółkowy na stanowisku ministra edukacji... To są dopiero afery.

PS. Dochnal? Dochnal... Czy to nie przypadkiem ten >świadek< na podstawie zeznań którego aresztowano Pęczaka i przez dwa lata więziono bez Sądu? Czy to nie ten ciapciak który usiłował wręczyć łapówkę (w postaci oddania auta do użytkowania) za załatwienie sprawy osobie, która tej sprawy załatwić nie mogła? Czy to przypadkiem nie z jego powodu Polskę czeka proces przed Trybunałem Europejskim??? Czy to przypadkiem nie on zmienia zaznania co kilka miesięcy mając nadzieję na zwolnienie przez prokuratorów z zarzutów usiłowania wręczania łapówek i korumpowania polityków??? Ostatnio na zamówienie kolejnej komisji śledczej >odkrył< kolejne rewelacje dotyczące Orlenu (jak dłużej posiedzi to wpadnie w schizofrenię, bo każda nowa władza będzie u niego zamawiała zeznania na poprzedników - LOL)

No to już widzę jakie będą te jego >rewelacyjne< zeznania... Talibowie w Klewkach to przy nich będzie bułka z masłem :))) Co tym razem? Kwaśniewska oszukiwała na akcyzie za benzynę a Kwaśniewski handlował bakteriami wąglika??? No to musi na zamówienie kaczuszek dorzucić jeszcze Wałęsę do interesu bo bez BOLKA w tle zeznanie się nie liczy (LOL)

Qubric, świetnie. FoZZ, nawet nie wnikałem jak miało to działać, bo nie o to była afera. Kłopot był ze zniknieciem kasy z tego funduszu z tego co pamiętam. I o to toczył sie proces, który uległ przedawnieniu. Gdybym był na miejscu rządzacych wówczas to zrobiłbym dokladnie to samo, tzn otwarł taki fundusz i wykupywał długi...ale jeżeli ktoś coś z niego zaiwanił, to mógł sie czuc o tyle bezpiecznie, ze oficjalnie go nie było.

A Sobotka i Kwach to zwykłe gnidy...z metra cięte.

Pozdrawiam

Qubric, jak już mówisz o sensacjach robionych na zamówienie to dopisz do nich nagrania Beger i inne takie :))))

Bedzie sprawiedliwie, a nasi politycy...może nawet ktoś zacznie brać ich powaznie...bo to w koncu prowokacje, a oni są na poziomie załogi z ogólniaka opowiadajacej sobie dowcipy w szatni przed wuefem:)))

Pozdrawiam

Oczywiście... Bo ty tak Lanciu chcesz ;) Nadal 60% wyborców nie podziela twojego zdania. Ale Ty i tak nie chodzisz na wybory wiec możesz sobie wdychać zapaszek tej szkolnej szatni po wuefie :)))

Qubric, 22 Mar 2007, 15:32

>Oj lanuś, lanuś... Się dajesz nabierać na osobiste gierki byłego szpicla kgb i ruskiej mafii...

>

>Wynurzenia Oleksego nagrał Gudzowaty - co ciekawe człowiek który przyjął przeprosiny Kaczyńskiego

>dzięki czemu ten mógł kandydować w wyborach (inaczej czekał go sąd za zniesławienie Gudzowatego).

>I w taki sposób z Gudzowatego oskarżanego przez prawiczkę o to ze jest agentura kgb i stronnikiem

>SLD stał się człowiek dobry dla prawiczkowatej wadzy...

lancaster, ja też pamiętam te wybory, jak polska wybrała sld

i pamiętam takiego b. bystrego faceta z pracy, przed emeryturą, powiedział krótko- przed wyborami- to złodzieje!

wtedy się dziwiłem że tak inteligentny starszy facet używa tak prostackiego języka, a potem po latach myślę sobie: w tip top, bardzo dokładne, rzeczowe sformułowanie

Kubryś, osobiste gierki? Każdy w coś tam gra ale osobiste gierki to przede wszystkim właśnie Kwas i jego kamaryla. To on co gorsza namaścił Olejniczaka- kieszonkowego kwaska z jego jeszcze bardziej płasko kwaskowatym przydupasem Napieralskim- to są persony stworzone do osobistych gierek, prywaty.

Można powiedzieć cieszmy się- bo to ro***erdoli lewicę. Ale imho przy okazji może rozp... politykę w tym kraju. Tu potrzeebna jest silna zdrowa LEWICOWA a nie liberalna od pedziów lewica.

Dlatego ostatnie wypowiedzi Oleksego są ważne, wartościowe- bez wzgledu na motywy.

Qubric, 22 Mar 2007, 20:40

>Oczywiście... Bo ty tak Lanciu chcesz ;) Nadal 60% wyborców nie podziela twojego zdania. Ale Ty i

>tak nie chodzisz na wybory wiec możesz sobie wdychać zapaszek tej szkolnej szatni po wuefie :)))

nie, nie

nie 60% tylko 85 (100-15)

85 jest przeciw PIS- myslę że trzeba się rozgladnąć za następną aferą rozporkową, albo sprawdzić dokładnie czy jakiś kibol nie ma w szufladzie zdjęcia, gdzie obok pani Kociubińskiej LPRówki z Wólki Niżnej stoi jakiś narąbany młódźwszechpolski i robi heilhitla

tak się robi politykę

Tylko sobie chłopcy popiszecie sobie i nic poza tym. Tak samo będzie z dziennikarzami.

W LSD zawsze były kliki , tak jak i w innych partyjach.

Fakt , jak dotąd towarzysze wobec publisi sie nigdy nie wypłakiwali, panowała zasada cicho sza.

GUDZOWATY jeszcze o tym chyba nie wie , ale to on ma najbardziej przesrane.

Nikt normalny na umyśle z takim podpierdzielaczem już gadać nie będzie.

Mam tu na myśli businessmanów, nie politykierów.

Tak sie interesów nie robi.

Nie zdziwi mnie to jak ktoś go teraz ustrzeli, dla zasady.

Swoją drogą jak tak się człowiek przyjrzy to większość dawnych towarzyszy nagle ma majątki , z czego i za co ?

Z uczciwej robotniczo-chłopskiej pracy?!

Jest to CUD , CUD lewicowy.

Less, 23 Mar 2007, 08:47

>> Tu potrzeebna jest silna zdrowa LEWICOWA a nie liberalna od pedziów lewica.

>

>To PIS nie jest zdrowe?

less odczuwasz przemożną potrzebę wciskania wszędzie pisa? TO nie jest zdrowe

tu mówimy o lewicy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.