Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam opinii na temat cd MARANTZ CD-74

dragon66

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem cd50se. Tam są po prostu lepsze komponenty. Wszędzie prawie kondensatory cerafine.

cd50 i 65 to dość dobre cd, ale nie jest to genialne.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Pytam bo mam okazje tanio kupic albo 50 albo 65. Ale wynika z tego że chyba ten 50SE bedzie lepszym wyborem gdyż zaoszczedze pare groszy na wymianie kondensatorów (o ile jeszcze nie są suche:))) Napewno bede chcial non os zrobic i opa627 dac i zobaczymy co jeszcze. Ale ogolnie myslisz ze warto??? Tzn. czy to jest dobra baza pod tuning?

dobra baza to np. cd80, 94, 960 itp. To trudno ocenić czy cd50ce to dobra baza ..... w zależności kto ma ile pieniędzy i czego oczekuje. W oryginale gra dość "technicznie" .

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Pełno tego na niemieckim Ebay ale ceny nawet staroci są okrutnie wysokie np za Marantz 60 wołają sobie 175-200 eu , a za Marantz 74 150 eu !!! Plus dodac koszta przesyłki i wychodzi niezła sumka!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.