Skocz do zawartości
IGNORED

RTF - sprzęt z ostblocku

connex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

słuchał moze ktoś sprzętu grającego z dederowa marki rtf? chodzi mi o wzmacniacze, kolumny itd... pytam się z ciekawości bo zastanowiły mnie ceny na niemieckim rynku, ale to pewnie kwestia taka sama jak u nas wszystkie te ceregiele z altusami. choc o kolumnach rtf słyszałem trochę fajnych rzeczy. może ktos podzieli się wrażeniami?

https://www.audiostereo.pl/topic/32414-rtf-sprz%C4%99t-z-ostblocku/

pytam się z ciekawości boniedawno na allegro poszły rft br25 za 40zł ( wymienione zawieszenia )podczas gdy na ebayu niemcy płaca za to w zależności od stanu 60-120euro i się zastanawiam czy tylko z sentymentu za dederowem. wyczytałem że oni uważaja niektóre kolumny rft za najlepsze kolumny jakie powstały w demoludach i ceny zdają się to potwierdzać ale nie słyszałem ich niestety. Ciekaw jestem jak sie mają do niektórych lepszych rodzimych tonsili?

miałem niedawno w przegladzie niedawno wzmaka rft o mocy 2x40W ze wskaznikami etc ..miałem wymienic niby elektrolity FRAKO praktycznie fizycznie podobne do Siemensa sikorela..co sie okazało po pomiarze kondek 6800uF/40V nadal miał 6980uF!!! rok produkcji 1986!!kond jest pelnoletni..dalej nie wierzac miernikowi ( a mam do niego zaufanie)..rozładowałem konda po chamsku zarówka ..świeciła dłuugo..wzmak grał bardzo przyjemnie znacznie lepiej niz np tanie sony taf120.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.