Skocz do zawartości
IGNORED

NAD c372 porównanie DENON 1500AE

nadc372sz

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem świeżo po odsłuchu porównawczym NAD C352 i Denon PMA-1500AE na kolumnach Paradigm 3 Titan, Paradigm 9, Mission 64.

Byłem zdecydowany na 1500AE przed odsłuchem - a po odsłuchu - zdecydowanie C352.

Potwierdzam, jak napisał ktoś już tutaj wcześniej - dla mojego ucha NAD gra bardziej analogowo - miękko; natomiast Denon twardo i metalicznie. Oczywiście każdy wybiera brzmienie pod siebie. Mnie odpowiada bardziej NAD. Zaznaczam, że cena nie była tu wyznacznikiem wyboru - Denon 3199PLN a NAD 2000PLN. Dobrze, że nie kupiłem w ciemno Denona....Oczywiście równiez pozdrawiam wszystkich fanów Denon'a....

Dalej mam problem z doborem kolumn. Nawet zestaw za 2500PLN nie powalił mnie na dźwiekiem na kolana....mam problem. Budżet pęka:)

Fishcap, to jeszcze uchowali sie fani Judasow? Pozdrawiam!

Ws. kolumn ten temat obadaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fishcap

A obadaj obadaj te DC2. Z nadem ladnie znikna Ci one z pokoju. Sluchalem z C-370 i bylo bardzo ladnie. Ja osobiscie gram z HK970, ale z nadem bylo troche lepiej.

Naprawdę dzięki za pomoc. W przyszłym tygodniu będę testował JBL L890 (Norwidos...chyle czoła) i te Tannoy DC2. Jak mi nie podejdą to będę jechał na swoich Altusach75 (nie śmiejcie się) póki czegoś na moje uszy nie znajdę...

Dzięki jeszcze raz....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.