Skocz do zawartości
IGNORED

wypalenie,brak świeżości muzyki?

chris77

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli ktoś jest znudzony/ wypalony jakimś gatunkiem muzyki to nie ma kompletnego sensu eksplorowanie tego nurtu. Nie lepiej zacząć gdzieś w innym punkcie od podstaw. Już ze dwa czy trzy razy miałem taką myśl, że nic mnie nie zaskoczy, że jestem znudzony, ale jednak coś znajduję, coś mnie zaskakuje. Tylko trzeba bardzo dużo szukać.

• 4 tygodnie później...
Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Szkoda... bo nie ma czegoś takiego jak wypalenie czy brak muzyki świeżej... Są tylko niemoc i niechęć słuchającego. Ja byłem w podobnym stanie jednak poważnie wykroczyłem ponad schemat :) Trafiłem na kilka niezależnych wytwórni, zaciekawiło mnie to, zacząłem brnąć dalej... Jak to mówią, po nitce do kłębka.... warto czasem zaryzykować i pójśc w inną stronę, mniej znaną... robi się całkiem nieźle :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.