Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z pilotem od Harmana Kardona

a-g-a

Rekomendowane odpowiedzi

a mnie sie wydaje że masz źle zaprogramowane urządzenie.Spróbój tak: Program(3 sek)->Device Priority->Last used .w ten sposób zaprogramowałeś(łaś) avr w ten spodób że nie bezie sie przełączał zawsze na avr a na urządzeie które ostatnio urzywałaś np.DvD czy TV.

Pozdrawiam

I jakie efekty?Jestem przekonany że w tym tkwi przyczyna,Harman ma tak to zaprogramowane ze zawsze przełącza się na avr ale można to zmienic,jest jeszcze wiele opcji ktore mozna wprowadzic np,sterowanie innym urzadzeniem podczas ogladania itp.

Fajne sa Harmany!

Fajne są, to prawda. Czasami jednak mogą nawalić. Miałem problem ze swoim AVR 435 i bardzo pomógł mi sprzedawca Harmana z forum

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) o nicku Blackninja. Proponuję w przypadku problemów skontaktować się z nim. Człowiek ma sporą wiedzę na temat sprzętu, który sprzedaje i, co bardzo ważne, chętnie pomaga także tym, którzy u niego nie kupowali.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W menu pilota ustawiasz czy ma dzialać po 3 sekundach jako AVR, czy ma być cały czas ustawiony np. na DVD. To jest fantastyczne rozwiązanie. Po ustawieniu np. DVD można wybrać aby sterowanie głośnością odbywało się na AVR. Rewelacja.

• 3 tygodnie później...

ArSoN

Sorki że tak późno odpowiadam, ale miałam remont

Miałeś rację tam właśnie tkwiła przyczyna , teraz już jest ok.

A co do czytania instrukcji to niestety nasze polskie tłumaczenia pozostawiają wiele do życzenia.

Czy mógłbyś mi jeszcze podpowiedzieć czy do mojego Harmana da się podłączyć fronty poprzez bi-amping?

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.

Oczywiście że jest taka możliwość,skoro jest to do zrobienia w avr 445 to na 200% i w 665 też Nie sądze aby w model wyrzszy był pozbawiony takiej opcji.Szczegółów nie pamiętam niestety ale jak znajdę artykół to się podziele.

Znalazłam ustawienia takie jak na załączonym zdjęciu, podpiełam dodatkową parę kolumny podwyjścia SBL/MULTI L i SBR/MULTI R (tak dla testów) ale chyba źle szukam bo nie mogę podgłaszać obydwu par jednocześnie. Więc jak przełączyć Multiroom na Bi-amping?

Jakieś pomysły?

POMOCY !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.