Skocz do zawartości
IGNORED

Anti IC's;IC Zelum AC kontra reszta:)

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Zydelek, 14 Kwi 2007, 19:39

>Idąc takim tokiem myslenia każdy wątek powinien być sponsorowany:) w każdym ktoś jest czym

>oczarowany i coś chwali lub poleca.

Sam wielokrotnie cos polecalem, z ta jednak roznica ze ja tu nie robie za akwizytora....

Widac jak na dloni ze panoszysz sie na forum i traktujesz je jak swoj kram. Czy znasz znaczenie slowa "przyzwoitosc"?

Watek sponsorowany - to jest Twoje miejsce! Nie wiem jak sie czuja ludzie ( obserwujac Twoje wpisy ) ktorzy WYKUPILI specjalne miejsce dla reklamy wyrobow ktorymi handluja, ale ja na ich miejscu czulbym sie oszukany!

To co robisz na forum to w rzeczywistosci ANTYreklama, chamstwo pomieszane z cynizmem i nahalnoscia wrecz wali po oczach!

Jestem w stanie uwierzyc ze te druty na prawde "graja" - po odkryciu ze kondensatory w zasilaczu wplywaja na dzwiek i to w znaczny sposob, jestem bardzo otwarty na audiofilskie "voodoo". Jestem pewny ze odroznie w slepym tescie siemensy MKV od na przyklad Philipsa ( tor zasilania ). To jestem tez w stanie jakos racjonalnie sobie wytlumaczyc. Sieciowka to jednak calkiem inna bajka....

Swego czasu mialem nawet ochote wyprobowac jeden z drutow ktorymi handlujesz, twoje wpisy i to co wyprawiasz na forum jednak skutecznie mnie zniechecily! Jedno wiem na pewno - od Ciebie nie kupie niczego.

A teraz pokaz ze masz "jaja" i udowodnij ze to o czym piszesz w swoich opiniach to nie konfabulacje!

To proste - slepy test. Jesli tego nie zrobisz mozna bedzie odebrac to wprost - to o czym piszesz to zwykla sciema, a Ty boisz sie ze w tescie "polegniesz".

Who's Afraid of Music?

Gustaw, 14 Kwi 2007, 20:59

>Music, 14 Kwi 2007, 20:50

>

>Nic dodać. Nic ująć.

a Zydelek skwituje to swoim "masz za słaby sprzęt / jesteś głuchy" i weź teraz odpowiedz ;)

Ja mam system zbudowany i niczego jak na razie nie muszę zmieniać. Komu więc mam cos udowadniać? SOBIE?

Natomiast ja niczego nie sprzedaję. Wątek jest o IC i wrażeniach jakie mają ich posiadacze. Równie dobrze możesz być ni i Ty?

Czy jak piszą inni o innych markach to też jest to powód by zakładać wątek sponsorowany? Obudź się:). Nie jestem producentem Anti Cable's kolego a wyłącznie zadowolonym ich użytkownikiem.

camle, 14 Kwi 2007, 21:07

Zapewniam Cie ze moj system jest odpowiednio "przezroczysty", pokoj ktory traktuje jako czesc systemu jest idealnie przystosowany do sluchania - uwazam ( zreszta nie tylko ja ) ze ma idealnie zachowane proporcje rozpraszanie/tlumienie.

Who's Afraid of Music?

Zydelek, 14 Kwi 2007, 21:12

>Natomiast ja niczego nie sprzedaję.

Oczywiscie ze nie, te ogloszenia i aukcje na Allegro to nie Twoje tylko klona...

>Czy jak piszą inni o innych markach to też jest to powód by zakładać wątek sponsorowany?

Znowu cynicznie "rzniesz niemca".

Podsumowujac: uwazasz forumowiczow za gluptakow ktorych mozna bezczelnie "zagadac" rozmydlajac sprawe i po bolu...

Zydelku, zenujace to jest...

Who's Afraid of Music?

Panowie:)

Zapewne w poniedziałek otrzymam przesyłke z Vibrapodami. Wg. wstępnej opinii Elberotha i ja powinienem być zadowolony. Czy uważacie już!!! Że powinienem załozyć wątek sponsorowany ad. Vibrapodów? A może i w imieniu producenta swychkolumn i całej reszty toru? By o nikim nie zapomnieć trzeba pamiętać o murarzach i innych osobach, dzięki którym posiadam swietny pokój odsłuchowy?

:)

Zydelek, 14 Kwi 2007, 21:25

Wystarczy ze udowodnisz wplyw sieciowki na brzmienie systemu.

Mysle ze wtedy nie tylko ja bede Ci winny szacunek.

Tylko tyle....czy AZ TYLE?

Who's Afraid of Music?

Zydelek, 14 Kwi 2007, 21:30

>No to zapraszam do siebie:)

Rozumiem ze organizujemy u Ciebie slepy test? Nareszcie konkrety!

Napisz prosze kiedy, ustalimy szczegoly.

Who's Afraid of Music?

Nie odkręcaj ogonem swej propozycji:)

Zaproponowałeś udowodnienie a nie ślepy test:)

Oświadczam więc że udowodnię wpływ kabli na system- brzmienie, a nie bawienie się w zgadywanki:) wyrosłem z tego:)

Music, 14 Kwi 2007, 21:30

>Wystarczy ze udowodnisz wplyw sieciowki na brzmienie systemu.

>Mysle ze wtedy nie tylko ja bede Ci winny szacunek.

-----------------------------------------------------------------------------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to czekam!!!!!!!!!!!!!

Zydelek, 14 Kwi 2007, 21:40

>Nie odkręcaj ogonem swej propozycji:)

Widze ze to jednak Ty tradycyjnie znecasz sie nad kiciusiem...:(

Jesli jestes tak pewny swego czemu wiec slepy test jest be?

Who's Afraid of Music?

Zydelek, 14 Kwi 2007, 21:12

>Ja mam system zbudowany i niczego jak na razie nie muszę zmieniać. Komu więc mam cos udowadniać?

>SOBIE?

>Natomiast ja niczego nie sprzedaję. Wątek jest o IC i wrażeniach jakie mają ich posiadacze. Równie

>dobrze możesz być ni i Ty?

>Czy jak piszą inni o innych markach to też jest to powód by zakładać wątek sponsorowany? Obudź

>się:). Nie jestem producentem Anti Cable's kolego a wyłącznie zadowolonym ich użytkownikiem.

Ależ Zydelku, nie uważaj ludzi na forum za idiotów. Przecież sam to sprzedajesz w Polsce i to w ilościach wykluczających odsprzedaż w wyniku zmian w swoim systemie. To co robisz to reklama i to bardzo nie elegancka. Nie bądź chociaż hipokrytą mówiąc, że tak nie jest.

Najwyrazniej boisz sie prawdy. Teraz bronisz sie lapiac za slowka, to typowe dla Ciebie.

Jedynym sposobem udowodnienia wplywu sieciowki na dzwiek jest slepy test, doskonale o tym wiesz i dla tego nie poddasz sie takiemu sprawdzianowi za nic w swiecie.

Dla czego?

Ano dla tego ze boisz sie ze polegniesz.

Who's Afraid of Music?

Ciekawe... cały świat bazuje na ślepych testach. Papierosy, napoje, słodycze, chipsy, ketchup, dezodoranty, słowem wszystkie produkty pakuje się ludziom w nieopisane opakowania i rozdaje do spróbowania. Potem zbiera się wyniki i patrzy które wyroby ludziom pasują, a które nie.

Natomiat branża audiofilska jako bodajże jedyna na świecie broni się przed tym rękami i nogami. W dobrym audiofilskim tonie jest "wyrosnąć z tego" i "nie bawić się" w ślepe testy.

Jakie to urocze :-)

Skibus, 14 Kwi 2007, 21:48

Przecież sam to sprzedajesz w Polsce

Niestety Twoja wiedza jest niekompletna- mogę pomóc w zakupie a to róznica:)

Zresztą najlepiej jak kazdy kupuje sam. Wtedy nie ma podstaw do wątpliwości.

Zydelku, jestes tam?...

Nie obraziles sie chyba? :P

Ustalmy jakies warunki tej proby, ale wiesz, zeby to wygladalo wiarygodnie.

Musimy znalezc bezstronnych obserwatorow, ale mysle ze z tym problemu nie bedzie.

Napisz kiedy zorganizujemy ta probe, oczywiscie dostosuje sie.

Who's Afraid of Music?

Music, 14 Kwi 2007, 21:48

>Najwyrazniej boisz sie prawdy. Teraz bronisz sie lapiac za slowka, to typowe dla Ciebie.

>Jedynym sposobem udowodnienia wplywu sieciowki na dzwiek jest slepy test, doskonale o tym wiesz i

>dla tego nie poddasz sie takiemu sprawdzianowi za nic w swiecie.

>Dla czego? (TU ZROBIONY BŁĄD- dlaczego pisze sie razem)

>Ano dla tego ze boisz sie ze polegniesz.

Ja niczego się nie boję.

Wyzwałeś mnie bym udowodnił- CZEKAM WIĘC!!! By udowodnić, że kable działają:)

>Wyzwałeś mnie bym udowodnił- CZEKAM WIĘC!!! By udowodnić, że kable działają:)

No to akurat wie kazdy ze kable dzialaja, jak wlozysz wtyke w gniazdo i gra muzyka znaczy sie kable dzialaja...

Myzyka nie gra - kable nie dzialaja ;(

Who's Afraid of Music?

CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Albo przestań bić pianę. Boisz się to Ty że własnie usłyszych drastyczną róznicę i wpływ i Twoja teoria zostanie obalona:)

Zydelek, 14 Kwi 2007, 22:05

>CZEKAM!!!

> Boisz się to Ty że własnie usłyszych drastyczną róznicę i wpływ i Twoja

>teoria zostanie obalona:)

Niczego bardziej nie pragne, pisze jak najbardziej powaznie.

Who's Afraid of Music?

Zydelek, 14 Kwi 2007, 22:05

>CZEKAM!!!

>Albo przestań bić pianę.

Jak do tej pory to jedynie Ty sie pienisz.

Prosze zaproponuj termin i mozemy przystapic do uzgadniania szczegolow.

Who's Afraid of Music?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.