Skocz do zawartości
IGNORED

Przestrzenne monitory - jakie znacie ?

fitrus

Rekomendowane odpowiedzi

Co moglibyście polecić do pokoju 15 -20m do wzmacniacza Prima Luna Prologue One i AudioNemesis DC-1. Czy sa na rynku jakies kolumny, ktore sa wybitnie przestrzenne w stosunku do innych. Przedzial cenowy 2000-5000zl oczywiscie pewnie wszyscy poleca cos za 5000zl, ale chodzi mi o cos co ma najlepszy stosunek frajda/cena.

https://www.audiostereo.pl/topic/33309-przestrzenne-monitory-jakie-znacie/

Świetną przestrzeń mają Paradigmy Studio 20. Ja posiadam poprzednią wersje V3, ale jest już dostępna V4. Różnica pomiędzy nimi w brzmieniu jest duża, ale trzeba posłuchać żeby stwierdzić, które lepsze. Do V3 zalecam elektronike z dobrze kontrolowanym basem i niezłą wydajnością prądową wzmacniacza, z V4 jest podobno łatwiej. Ceny około 3000zł.

fitrus nie znasz senicza :)

On tak ma ale najczęściej na zakładce DIY. Trzeba się przyzwyczaić :)

W sumie to mu czasem zazdroszczę - takie zioła mieć!! Tyle, że ja bym się podzielił...

Słuchając rozumu....

Mam Prima Lunę z Usherami X-719 i mam dużo przestrzeni ale słuchałem tego wzmaka z B&W CM1

i też było nieżle.Nowe Ushery V-601 też podobno maja niezłą "przestrzeń" chociaż nie słuchałem ich

z Prima Luną tylko z Xindakiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.