Skocz do zawartości
IGNORED

Poradnik ściemniacza (senicza)

Brencik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak poradnik sciemniacza to poradnik. Kazde pytanie musi miec odpowiec. teraz moje cacko zaczynaja podejrzewac o nieczysta sile. Widac trzeba badac cd pod wzgledem pasma przenoszenia przed testem? ale jaja. panowie ja sam nie wiem dlaczego to tak gra? moze uklad sie wzbudzil? i tak dopala? w takim razie zrobie dac na spdif i zobaczymy czy tam tez bedzie sidziec cudak?

Brawo Senicz!

Twój CD40 pracuje z oversamplingiem czy bez, jako Non-Oversampling DAC, z pominiętym SAA7220?

Ale dwa dobre PCM56P-J lub -K są ponoć jeszcze lepsze! Tylko transport musi być japoński, żeby wyjście bezpośrednio na DACa było w formacnie Sony (EIAJ) a nie Philipsa (IIS), a zniekształcenia można zminimalizować bo te układy mają korekcję MSB zewnętrznym potencjometrem.

Prawa częsci schamatu - bez odbiornika

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

yamaha 1110 taka jest, tam w środku są cuda panie tego dziwne i rzadkie. Fabryczne wyjścia z daców i konwertera na płytce na przykład. Sterczą bolce - tylko sie wpinać

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale sie spaslem ostatnio. Chyba czas na treningi w lesie? Tak wiec panowie spokojnie bedzie info co i jak zrobic do cd. bedzie druk i tanie plytki z zeg pcb. Zalozymy osobny watek i liste chetnych na plytki z zeg pcb trafka z ELTI i podstawki zlocone. Lampy to juz na wlasna reke bo moje zbyt drogie.

no i nareszcie senicz piszesz z sensem.A takie tam lancasterowe bajki włóz miedzy szelki.Niech mniej wypisuje głupot a siądzie i pomysli.A jak pisze ,to niech płaci.Pozdrowienia

nie mówiąć senicz, że teraz dopiero powinieneś rzucic na allegro odpowiednio dużą ilość CDków.Właściwych.Taki jest biznes plan na dzisiaj.Bo ubiegną cię inni.Pozdrowionka

muls, senicz zawsze pisał z sensem, tylko ty swoim schłodzonym muskiem szympansa pojać tego nie mogłeś....

a i teraz wątpię :)

Troche masz racje, ze powinieneś płacić za mulsizmy, które wypisujesz...ale tylko w wypadku kiedy odmówisz przyjmowania - tabletak:)

Pozdrawiam

lancaster>>>poważnie -nie mogłem pojąć? zabawne to nawet.Wydaje się, że musisz przejść sie do archiwum.Teraz to nawet brencik zrobi zrobi stosowną zakładkę, a może i stefanB.A tak naprawde to zabawny jesteś .Senicz jest lepszy znaczniej niż myslisz .Po prostu sprytniejszy.A więc inteligentniejszy.A tobie lancaster zostanie co jest .Musisz kupic u senicza .I za to senicza zawsze lubiem.

muls, rozumiem twoja bezradnosc wobec inteligencji senicza(czy nawet mojej skromnej:)), ale nie przejmuj się. Większosć matołów wyhodowana na poprzednim systemie tak ma.

Idę o zakład, ze wasze(twó i brencikowy) CD po waszych przeróbkach nie podskoczy seniczowemu...panowie inżynierowie:)))

Pozdrawiam

lancaster>>>ty piszesz z automatu.Nie masz wrazenia że odpisujesz komuś innemu a automat sie zaciął .No co mówisz? tabletka czu banan?I to ma byc ta inteligencja.Nabyta czy wrodzona?

muls, jednak banan bardziej ci potrzebny :)

Nie kombinuj dlaczego - to ponad twoje sily.

Zaufaj - dla ciebie założe nawet kwadratowe bryle i dokleje sobie grzywke przylizaną na boczek skoro to cie kreci.

I nie mów, ze Pan jest zły !

Pozdrawiam

tomant, ja się nie obrażam :)

To muls zaczał proszę Pana ;)

Poozdrawiam

PS. Teraz chyba watek stracil sens ?

Senicz jednak kurde nie sciemniał i jeszcze do tego kolumny na glośniku Pilipsa z mfb zagrały ponoc najlepiej na odsłuchu.

Kurde jasnowidz :)

lancaster>>>tumany zawsze wiedzę widzą jak jasnowidzenie.Trzeba mysleć, a nie pieprzyć trz po trzy... lancaster.Ty raczej zobacz czy nie pomyliles forum z forum dla bitych i maltretowanych.

KAiM wczoraj, Senicz w szelkach

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

cale allegro przejrzałem - takich szelek nie mają ;(

mulsie, nie dąsaj sie jesteś swój chłop. Polityka nam nie po drodze, ale czytalem ze z seniczem rozmawiałeś jak człowiek.

Pozdrawiam

dogon, 20 Maj 2007, 12:18

>Szkoda czasu na senicza jak i kaim.

>Same przedszolaki.

>Siema.

Dogon, a dlaczego to jesteśmy tacy chamscy? Co? Dlatego, że okazuje sie, że ten CD Senicza, wyróżniał się zdecydowanie na plus w kontekście ostatnich porównań? Może jednak lepiej przemyśleć własne osądy i zmienić zdanie?

pewnie dogon nie słucha muzyki tylko ilości kasy którą utopił w sprzęcie... Rozumiem że to może boleć jak jakiś klocek za dużo mniejsze pieniądze gra dobrze albo i lepiej :-) Marantz senicza grał nieźle, miałem trochę zastrzeżeń ale ogólnie modyfikacja nienajgorsza i jeśli jest tak prosta jak senicz o niej pisze to warto ją stosować.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.