Skocz do zawartości
IGNORED

INTELIGENCJA KOBIET - Prawda czy Mit ?!

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/33509-inteligencja-kobiet-prawda-czy-mit/

Witam!

Panowie w nawiązaniu do tematu wątku - czy Waszym zdaniem rude zgodnie z powiedzeniem są faktycznie fałszywe, czy może mają lepiej opanowaną manipulację, tendencję do manipulacji wiekszą? Jakie jest Wasze doświadczenie w tym zakresie? Ja z autopsji obstaje za dużą tendencją do manipulacji...

DARIUS, 15 Maj 2007, 15:22

>Witam!

>Panowie w nawiązaniu do tematu wątku - czy Waszym zdaniem rude zgodnie z powiedzeniem są faktycznie

>fałszywe, czy może mają lepiej opanowaną manipulację, tendencję do manipulacji wiekszą? Jakie jest

>Wasze doświadczenie w tym zakresie? Ja z autopsji obstaje za dużą tendencją do manipulacji...

Bardzo sie mylisz, Dariuszu. Wszystkie kobiety maja wrodzona zdolnosc - rozwnieta przez miliony lat ewolucji - do manipulacji - jak nie mozna sila to trzeba sprytem, czyz nie? No i jezeli wydaje Ci sie, ze jakas blondynka czy czarnulka nie manipuluje Toba tak jak owa ruda to tylko swiadczy o tym, jak wspaniale owa blondynka czy czarnula Toba manipuluje, skoro nawet tego nie zauwazasz. Wszystko na ten temat.

pzdrw

soso

Zgadzam się oczywiście. Niemniej jednak odnoszę wrażenię, że jednak rude robią to znacznie lepiej... Zdolność ta wynika z tego że muszą odczytywać przez pierwsze okresy zycia dziecka jedynie jego emocje, (bez kontaktu werbalnego) więc im lepsza matka tym...

Pozdrawiam!

Dariusz

Rude są tak samo fałszywe jak blondynki głupie a brunetki mają wybujały temperament i tak dalej. Te wszystkie brednie mają tyle samo wspólnego z rzeczywistością co pogląd, że każdy mięśniak to pół debil a zadbany facet bez brudu pod paznokciami to ciota i tak dalej. A co do zdolności manipulacji, to podatność facetów na przeróżne tricki i sztuczki jest wprost proporcjonalna do wielkości biustu i kształu tyłka owej damy, a kolor włosów, inteligencja czy spryt, to już drugorzędna sprawa i nie błysnę niczym odkrywczym, jesli napiszę, że cała historia ludzkości dobitnie potwierdza tezę mówiącą, że od zawsze świat się kręci wokól dupy i kasy. To jest cała "tajemnica" i "sztuka" skutecznej manipulacji. Proste jak sikanie :D

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Większość "niedostępnych" babeczek poleci na Brada Pitta w lśniącym Ferrari i tak samo większość kolesi "ceniących" intelekt i klasę nie wygoni za drzwi przysłowiowej "Barbie". Oczywiście poza tymi, którzy zaraz masowo zaczną się tutaj wpisywać i pierdzielić naiwne kocopoły ha ha!

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A ja chętnie bym prze.... jakąś Barbie, albo raczej Pocahontas - wolę brunecie. I mam gdzieś jej intelekt. Od tego mam męskich przyjaciół. Poza tym, w pewnych okolicznościach i tak nie mogłaby mówić :-)

gregin, 15 Maj 2007, 22:50

>większość

>kolesi "ceniących" intelekt i klasę nie wygoni za drzwi przysłowiowej "Barbie"

>

>No nie wygoni jej;) ale calego zycia tez z nia nie spedzi.

Nigdy nie mów nigdy ;) Kobiety inteligentne i z klasą, przeważnie miewają wymagania i zachcianki, których spełnianie staje się z czasem męczące i wtedy rozglądają się za następnym rycerzem z klapkami na oczach i złotą kartą. Niektórym facetom taki układ z jakichś tam powodów pasuje i są w stanie przymknąć oko na to i owo. Ja akurat do nich nie należę, więc ogólnie rzecz biorąc tytułowa "inteligencja kobiet" koło dupy mi lata, bo jak mawiali starożytni Indianie - co za dużo, to nie zdrowo he he :D

• 2 tygodnie później...

mózg kobiety, hmm?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 6 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.