Skocz do zawartości
IGNORED

Stabilizator napięcia

kondrax

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam dwie sztuki: stabilizator napięcia Unitra Zatra sm 200. Czy można go w jakiś sposób wykorzystać do audio, czy lepiej go rozebrać i sprzedać miedz z niego?

Moja strona audio - kondrax.mayhem.net.pl

https://www.audiostereo.pl/topic/33516-stabilizator-napi%C4%99cia/

Nie stabilizuj napięcia w Sobie, tylko je - uwolnij !

Znajdz Sobie jakąs fajną laskę, rozbiez ją, uwolnij napięcie, a potem sprzedaj na organy !

PS. Stabilizator - wyrzuc !

Wiele z tej miedzi miedz nie będziesz !

Nie tłumię napięcia w sobie, kiedy mam okazję uwalniam napięcie, lubię jak napięcie jest uwalniane oralnie przez kobietę :D A na marginesie nie uwalnianie napięcia grozi chorobą jąder :D

I tu się kolega pomylił z tą miedzią, że jest jest niewiele z dwóch sztuk jest 3,2 kg. Licząc że u mnie jest miedz po 18 zł za kg. Czyli mam 57,6zł. A na ulicy tyle nie znajdę, nie mówiąc już o tym że moja mam chciała te dwa stabilizatory po prostu od tak wyrzucić na śmietnik a tam ma prawie 60zł :D Jeszcze zrobię porządek w piwnicy to z 100zł będę miał. A interkonektor audionovy to 329zł ale spokojnie spokojnie sie resztę skombinuje :D Prostatę mam zdrową a raczej napięcie duże, które by trzeba było wyładować z jakąś kobitką :D

• 2 lata później...

Ciekawostka. Znalezione na strychu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-19423-100002273 1245246907_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Miałem kiedyś podobne ustrojstwo, wyprodukowane w sojuzie, wielkie, ciężkie, ebonitowe. Jak działało - buczało, jak nie działało - śmierdziało... albo na odwrót...

W latach '80 przyszlo w komplecie w równie wielkim, buczącym i śmierdzącym telewizorem kolorowym "elektron".

Ale w środku było aluminium :/ więc poszło do kontenera na odpady komunalne.

Jeśli lubisz swój sprzęt - nie podłączaj go do takich wynalazków :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.