Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie tanie projektory w Niemczech?

Audiolab8000S

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mozliwosc kupienia projektora w niemczech gdzie mozna taniej nabyc w jakis sklepach internetowych. Na ebayu tez taniej niz u nas tylko nie ma mitsubishi 3100 :/ moze ktos zna jakis namiar na jakis dobry sprawdzony sklep .

https://www.audiostereo.pl/topic/33623-gdzie-tanie-projektory-w-niemczech/

Może się przyda

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zdecydowanie na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Sam kupiłem sharpa dt-510 na netpower24 za 1170euro (w tej cenie wieszak za 39 + przesyłka tzn. praktycznie za 1130). Nie była to jakaś używka lub demo gdyż sprzęt jest w ofercie od lutego 2007 a kupiłem go pod koniec marca.Jego aktualna cena to 2499 euro (było jeszcze1799).Nie wiem czy dobrze zrobiłem , bo chciałem pierwotnie kupic sanyo z5 ale facet z netpower24 odradził a sądząc po kłopotach z przebarwieniami w lcd-kach opisywanymi na forum to chyba miał rację .Nie wiem skąd taka cena ale jak na razie wszystko jest ok.

Ukryta Zawartość

Polecam berliński oddział soundbrothers. Kupiłem u nich mitsu HD1000. Jeśli nie znasz niemieckiego to dogadsz się bez problemu po angielsku. Byłem u nich osobiście więc nie mogę nic powiedzieć odnośnie wysyłki do PL.

HC3100 cenią na 1999 ojro:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Moze w tym przypdku ceny nieroznia sie zbytnio , ale kilka dni temu szfagier kupil w MM plazme Samsunga 50" za 1600 euro, sprawzalem ten model ile w polsce kosztuje to wychodzilo prawie jeszcze raz tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.