Skocz do zawartości
IGNORED

Plazma pokaz w domu - Kraków

siwulek

Rekomendowane odpowiedzi

ja jeszcze nie slyszalem,aby ktos z handlowcow jezdzil i robil demonstracje 3 rozych marek,ktorymi zapewne jednoczesnie nie handluje.

i to w dosc budzetowych pieniadzach.

pokrywal koszta,wcale nie male,a na koniec uslyszalby ...zastanowie sie............

czyli sp***dalaj,kupie sobie na allegro.taniej.

Zobacz na www.hdtv.com.pl - niejaki Kiki vel locoloco robi takie prezentacje. Robi je odplatnie - dojazd 200 PLN (Olsztyn-Gdynia) + 200 PLN za prezentacje. Przy zakupie podczas prezentacji placisz tylko 200 PLN za dowoz.

>tomek 7776: W ten sposob unika strat spowodowanych przez "ogladaczy".

OT> tomek7776 - urzedujesz w Bialymstoku? Bede tam w tym roku.

• 2 miesiące później...

Zgadzą się robią pokazy, nawet w Krakowie za 100pln. Problem w tym, że nikt nie ma Hitachi, mogą sprowadzić tylko do sprzedaży, ale nie zrobią pokazu. Zostaje mi wyjazd do Łodzi. Pod kątem cenowym najbardziej odpowiada mi Hitachi 9700 starszy, ale chyba nie gorszy niż nowy A01.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.