Skocz do zawartości
IGNORED

no i się wydało, teletubisie to geje...

Seba78

Rekomendowane odpowiedzi

acha, maciek, mówisz, że nie nalezy traktowac jako czegoś normalnego, że to zboczenie, perwa... hmm a jak nalezy to traktować? jako co? i jeszcze jedno pytanie - co z preferencjami dotyczącymi hetero? każdy je ma? to też nic normalnego chyba? co z nimi? Co z nauczycielami WF - którzy lubią swoją żonkę w odjechanych szpilkach? co z nauczycielkami w przedszkolach które lubią dostac klapsa? co z panią na basenie - która lubi być zawsze na górze? Co z twoim sąsiadem preferujacym sex analny? co w końcu z dzieciakami które np zagustują w szybkim numerku w toalecie w liceum czy na uczelni? Masakra..... Maciek, pozostanie Ci bezludna wyspa.

maciek, ja tylko żartowałem... tego nie ma na swiecie:) znaczy się tylko pederaści to robią;)))))

Seba78, 29 Maj 2007, 11:52

>możesz mówić, że poza wszelką krytyka, ale nienawiść czy homofonia nie biorą się z niczego a

>wyglądają co najmniej śmiesznie.

Ależ skąd. Tzw. homofobia (termin z nowomowy) to jaknajbardziej naturalny odruch słuzący zachowaniu gatunku.

Śmieszne to jest ja się jakiemuś panu pomyli koniec przewodu pokarmowego z przyrządem damskim.

>- nie jestem wyborcą PO, SLD też nie, PSL też... jak już wiesz na pewno nie LPR, nie Samoobrony, nie

>PISu, innych frasyników też nie wybierałem. nie jestem lewicowcem, nie jestem wyznawcą ideologii

>Pana Michnika, mało tego, nie jestem zwolennikiem grubej kreski!

Jesteś, jesteś, tylko jeszcze o tym nie wiesz, jak pan Jourdin który nie wiedział że całe życie mówił prozą.

>Badania psychologiczne od lat prowadzone

>pozwalają na podstawie wyników wysunąć tezę, że (...)

HAHAHAHAHA!!! :D

Badania psychologiczne HAHAHAHA! :D

Normalnie schizofrenia bezobjawowa! :)

Seba78, 29 Maj 2007, 13:37

>podobno ok 8 - 10% populacji ma skłonności homoseksualne

Podobno - 67%!

A co se będziemy żałować!

Chociaż nie, to może być zbyt podejrzane....

Tak z 17% będzie w sam raz.

Nie za dużo nie za mało.

myślisz, że się pomylił? ja myślę, że wykorzystują go z premedytacją - jak też pewna częśc hetero:) Pozatym temat który wyśmiałeś... cóż - nie każdy o tym musi wiedzieć - akurat jest to temat którym chce się zająć moja kobieta w swojej pracy naukowej. jest psychologiem. A temat mierzenia i okreslania mądrości... mogłeś się nie spotkać, brak polskich publikacji, trzeba czytać w jezykach obcych:))))

Racja!

Taka aktualnie obowiązuje teoria - jak kto nienawidzi gejów to ma "ukryte skłonności".

Jak kto żydów nie znosi to podświadomie chciałby mieć pejsy.

A jesli kto Mandaryny nie toleruje - to tak naprawdę jest fanem disco-polo.

Co potwierdzają liczne autorytety.

muls... Dudi na pewno nie puszcza na swoim SET pedalskich melodi, prawda dudi:) jest tylko problem jak analnie współżyli heteroseksualni twórcy... nie wiem co poczniesz ty "schizofrenio", ekspercie od psychologi i układu pokarmowego:)

muls, 29 Maj 2007, 14:09

>duduś ty jesteś 100% hetero.To pewne.Dużo wybitnych twórców byli wybitnymi homosek.

A jaki to - "wybitny homoseksualista"?

Może "wybity". Np. HIV-em?

Poza tym - czy dokonując immisji w przewód pokarmowy pobratymca płciowego doznaje się iluminacji i zaszczepienia geniuszu?

Muls, ty chyba nigdy tego nie robiłeś!

przepraszam bardzo - czy na forum są homoseksualiści?

poza Vladem i Lancastrem naturalnie, ale oni się nie liczą - chodzi mi o "prawdziwych homoseksualistów" a nie jakichś tam gejów

Re: dudivan, 29 Maj 2007, 14:16

>Poza tym - czy dokonując immisji w przewód pokarmowy pobratymca płciowego doznaje się iluminacji i

>zaszczepienia geniuszu?

>Muls, ty chyba nigdy tego nie robiłeś!

moja dawna narzeczona była kiedyś "przyjaciółką od serca" pewnego mężczyzny-homoseksualisty - ta "analna miłość" to podobno znaczne poświęcenie

tak wynikało z jego zwierzeń

dudivan, 29 Maj 2007, 14:12

>Racja!

>Taka aktualnie obowiązuje teoria - jak kto nienawidzi gejów to ma "ukryte skłonności".

>Jak kto żydów nie znosi to podświadomie chciałby mieć pejsy.

>A jesli kto Mandaryny nie toleruje - to tak naprawdę jest fanem disco-polo.

>Co potwierdzają liczne autorytety.

No, tu żeś strzelił w dziesiątkę ! Bo kto się czubi ten sie lubi !

Village People i Gloria Gaynor twórcy hymnu mniejszości seksualnych "YMCA" na Sopot Festival 2007

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

pozdrawiam F.

Seba78, 29 Maj 2007, 14:13

>muls... Dudi na pewno nie puszcza na swoim SET pedalskich melodi, prawda dudi:)

Czasem zdarzy się Czajkowski czy Szymanowski ale co z tego?

W nutach nie ma ukrytego anusa. Chłopaki robili dobrą robotę, nie podpierając się dumą z powodu jakiegoś tam sposobu kopulacji.

Chiociaż taki Lully na przykład z tą swoją lagą... może on coś sugerował?

>jak analnie współżyli heteroseksualni twórcy...

I latali z tym po ulicach krzycząc że wczoraj użyli przewodu pokarmowego i są z tego dumni ("parada dumy gejowskiej")?

Dudi - od początku zarzucam Ci czytanie bez zrozumienia - własnie to udowodniłeś. przeczytaj dudi moje wpisy dokładnie.Pisałem, że nie podoba mi się manifestowanie swojej odmienności i narzucanie się z nia innym, pisałem też o wypaczeniach do których można doprowadzić i absurdach prawnych w związku z poprawnościa polityczną.

Pisałem też o skrajnościach i tym, że to jest tak naprawde groźne dla nas wszystkich. Bądź więc na tyle kulturalny i czytaj moje wypowiedzi skoro polemizujesz ze mną skora ja czytam twoje a nie wyrywaj coś z kontekstu. Rozmowa i tak nie jest kulturalna, ale skoro już jest prowadzona w tym przaśnym tonie to chociaż przeczytaj wpis swojego adwersarza

a ja domagam się odpowiedzi!!

prawda musi wyjść na jaw!!

czy na forum są homoseksualiści?!!

wyjdźcie z ukrycia, ujawnijcie się! a będę Was afirmował!! :-)

W związku z tym nagle Dudi okazuje się, że w części dotyczącej wbnoszenia się po ulicach ze sposobu i konfiguracji współzycia jest niezbyt... (dowolne słowo - np mądre), jesteśmy zbieżni (tylko sobie nie myśl... nie masz sznas, interesują mnie kobiety)

ale Ty wypaliłeś od razu do mnie dostrzegając we mnie cień czytelnika GW i wyborcy PO... no weź sobie to przemyśl:)

graaf, 29 Maj 2007, 14:16

- chodzi mi o "prawdziwych

>homoseksualistów" a nie jakichś tam gejów

Proszę o dokształt! Czym różnią się jedni od drugich?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

graf........bo można powiedzieć że, wybitny kompozytor homoseksualny to wybitny homoseksualista -kompozytor.Chyba że nie? A dupkom heteroseksualnym pozostanie już tylko dupkowanie heteroseksualne bez cienia wybitności. Ale ja nie o tym.Zostały już dawno zrobione badania na postrzeganie subst,zapachowych-(Fermonów czy tak jakoś).Kobiety wybierały menszczyzn z DNA niepodobnym do swego, aby w okresie rodzicielskim wybierac natomiast podobne geny do swoich.Ma to wytłumaczenie ,ale nie chce mi sie teraz.Te odruchy badano obserwując prace mózgu.Wykryto pewne obszary gdzie te zapachy były analizowane.Okazuje się że w mózgu są obszary kobiece jak i meskie.Przy okazji zbadano homoseksualistów.Zawsze odbierali w osrodku męskim.Normalna choroba spowodowana taki czy innymi zaburzeniami.Trzeba być natomiast heteroseksualnym idiotą z naciskiem na idiota żeby pieprzyć giertychowo -dudusiowe kawałki.

Re: Less, 29 Maj 2007, 14:42

>graaf, 29 Maj 2007, 14:16

>- chodzi mi o "prawdziwych

>>homoseksualistów" a nie jakichś tam gejów

>

>Proszę o dokształt! Czym różnią się jedni od drugich?

niech się ujawnią a wszystko stanie się jasne

HOMOSEKSUALIŚCI WYJDŹCIE Z UKRYCIA!!

KRWAWY już SKOŃCZYŁ SIĘ TRUD!!

oczywiście, że są. ale nikt sie nie przyzna. Ciekawe dlaczego. Ciekawe dlaczego każdy tak zdecydowanie deklaruje się jako hetero...

mój powód jest taki, że występuję jako ich swoisty obrońca (gejów itd) w pewnych kwestiach więc szybko może paść na mnie podejżenie;))) A ty Dudi czy masz odpowiednio mocny powód?;))))

Re: muls, 29 Maj 2007, 14:43

byś się wstydził muls :-/

wypisujesz tu o jakiś tych odruchach... w mózgu.. błeee... fuj!

gdzie CZŁOWIECZEŃSTWO??!! gdzie GODNOŚĆ?!!!

normalnie świństwa jakieś wypisujesz a jak ktoś jest homoseksualistą to do razu "choroba"

sam jesteś normalnie chory, zboczony, no bo żeby takie rzeczy wypisywać na forum, które dzieci (głównie) czytają (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )!!!

to się Panie porobiło, pedofile normalnie w sieci grasują!

Ukryta Zawartość

graff, nie jestem ale z pewnych powodów mogę być brany bo wynajmuje pokój kumplowi, który nie ma się gdzie podziać - stąd spotykam się czasami ze śmiesznymi objawami homofobi (nieuzasadnionej) - stad też poruszam temat. A w dodatku moja kobieta siedzi w Krakowie - trochę daleko ode mnie więc żadko się widujemy - więc wielu osobom narzuca się od razu jedno:))) Bo wygląda to bądź co bądź nietypowo - w sumie to już nie mój problem, że ich pierwsze skojażenie jest takie. cały czas więc dopinguję kolege aby aciągał jak najwięcej kobiet nocami to poprawi to nasz wizerunek;))) Natomiast wspołczuję szczerze ludziom (czy mozna ich nazwać ludźmi?:P) którzy w istocie znaleźli się w takiej sytuacji:)

No ale powiem, ze ta dyskusja oddaje dokładnie rzeczywistą sytuację:)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.