Skocz do zawartości
IGNORED

podstawki do 2000 zł nowe, raty, jakie?

krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

witam, dawno mnie tu nie było :-)

Przeszukałem wyszukiwarkę i mam mętlik. Chciałbym zakupić sobie jakieś paczki do pokoju 12-13 m2, prostokąt. Odtwarzacz Rotel 965bx, pre rotel 972, końcówka rotel 970bx. Jest to system w gabinecie, w którym spędzam do 12 godzin dziennie. Słucham rocka, ostrych brzmień (system of a down, RATM, rammstein), Tori Amos, Metheny, electronica, no wszystkiego po trochu.

Ze względu na różne wydatki, chciałbym strzelić sobie coś na raty. Wiem, że lepiej używki, no ale tym razem raty :| Krótko słuchałem bowersów 602. Co możecie mi polecić w cenie do 2000 zł, dostępne na raty? Za dwa tygodnie będę w Wawie - wybór nieco większy niż w 3mieście. Nigdy nie słuchałem paradigmów i dynaudio - może coś z tego?

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Do Rotela, takiego pomieszczenia, takiej muzy - Dynaudio Audience 42, można te nowe małe Focusy 110 ale to drożej. Byle dalej od Bowersów i innych kolumn z ostrym tweeterem, góra na muzie metalowej potnie twoje uszka na kawałki :/ Jak mocy będzie za mało dokupujesz drugą końcówkę (teraz to grosze) i masz system prawie jak w o mnie, ale raczej nie powinno być problemu, Dynki 42 to nie takie prądożerne potwory jak moje 52SE :]

I love the sound of crashing guitars

krzysiek

Nie polecam Dynaudio 42 ponieważ grają słodko na górze (chyba,że takie brzmienie osobiście preferujesz). Ja osobiście nie. Na razie jestem bardzo zadowolony z moich małych Usherów s-520. Według mnie mają duży potencjał i nie zgadzam sie z osobami, które twierdzą, iż te monitory grają tylko za tyle na ile je wyceniono katalogowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.