Skocz do zawartości
IGNORED

Dobry, używany wzmak między 2 a 3 tyś?

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki McGyver - taki jest plan :)

W niedalekiej przyszłości pomyślałbym nad nowym DAC'iem Stelmacha, jakimiś porzadnymi wreszcie kablami głośnikowymi (nie mam pojęcia jakie).

>>Jędruś,

Pozycz sobie do domu ze trzy rodzaje kabli i to różnych. Tara Labs da ci szybkość i szczegółowość. Reson, spory bas okrągły środek i szeroką scenę. Albedo Blue, potęgę w całym paśmie i szczegółową górę. Srodek otwarty i gęsty.

faberone, 1 Cze 2007, 12:20

>Witam

>

>Do soso Czy porównywałes moze Analogue Puccini SE z Thule IA150B? Własnie jak Thule wypada w

>stosunku do konkurencji?

>

>Pozdrawiam

>

>faberone

No niestety nie porownywalem bezposrednio. Sprzedaz Thule prowadzi inny sklep a do domu nie pozyczalem :-(

pzdrw

soso

Panie Michale - pewnie tak zrobię. Wezme za kaucją kilka kabelków i będę się bawił.

Póki co jednak muszę ciut przystopować z zakupami Audio (przynajmniej tymi jawnymi ;) ) - bo współczynnik WAF mi się niebezpiecznie podniósł ostatnimi czasy (patrz. zakup Roksana)

pzdr. serdecznie

Jędrek

Też myślałem o zakupie Caspiana.. jedno pytanko odnośnie tego wzmaka,jak z jego przestrzenią i głębią? Słyszałem,że raczej skraca głebię grając trochę do przodu bliskim planem..czy możesz to potwierdzić?

Wiesz, mogę Ci jedynie powiedziec, co zaobserwowałem w swoim systemie:

- kulturalniejsze, ciut cieplejsze brzmienie

- bas dużo niżej i pod kontrolą

- więcej muzyki w muzyce...

co do wysunięcia? hmm...może troszkę? ciężko powiedziec - mój pokój jest daleki od wzorca, poza tym pamiętaj - u mnie bardzo jasno i wyjątkowo przestrzennie gra CD (Stelmach), do tego srebrny - wyostrzający górę Sonus i Hyperiony, które lekko wysuwają pierwszy plan...

ciężko jest mi póki co mówic o wadach Caspiana...wniósł wiele dobrego a przede wszystkim to co chciałem - wiecej muzyki i większy bass...dostałem to niemal jak w zamówieniu.

pzdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.