Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam odtwarzacza CD

KOpyt25

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam czegos co znacznie lepiej zagra od odtwarzacza DVD.

Jestem w stanie przeznaczyc 200-400zl.

Kolor srebrny lub tytan.

Na oku mam:

DENON DCD-735

Yamaha CDX-496

I czy znajde cos ciakawego w tej cenie. Wyłaczając całkowicie DVD do odbioru płyt audio.

https://www.audiostereo.pl/topic/34089-szukam-odtwarzacza-cd/

Masz zdjęcie.....ładny prawda ???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

znam ten akurat egzemplaż - stoji u kumpla, zadbany, z pilotem - wszystko działa. Na żadną minę się nie wpakujesz. Moje zdanie na temat tego cd wyraziłem już w innym wątku - trudno o coś lepszego w tej cenie. Jest duże zainteresowanie - więc ja bym to brał - w ostateczności sprzedaż za tą cenę na bank jeśli CI się nie spodoba.

Ukryta Zawartość

Seba prawdę napisał.Rotela 930 AX porównywałem z harmanem HD 750 i z onkyo 7211.Dla mnie i nie tylko najlepiej zagrał rotel.Zrównoważony,bez podbarwień,szczegółowy z dobrą przestrzenią i zwartym,mocnym basem.Łatwy do tuningu-opis w dziale opinie.Polecam.

mozesz tez zastanowic sie nad sonym seria es i qs np taka 900 qs stała za 200 na allegro a sony ma do siebie to ze gra bardzo wyraziscie i szczegołowo bynajmniej moim skromnym zdaniem i jeszcze od kilku ludzi to słyszałem :)

tu sie z chłopakami zgodze ale z tego co wiem to do sony nie ma wiekszych problemów choc nie dowiadywałem sie jak tam z modelem 900qs trzeba w tym wypadku samemu sie potrudzic i poszukac dowiedziec.. pozdrawiam

Dlaczego ludzie nie słuchają naprawdę dobrych rad? Tylko wybierają jakieś egzotyki...

qman, nowy posiadacz tego rotela będzie szczęśliwy bo za 300 pln kupi cd którego lepiej wykonać się nie da z porządnym mechanizmem i normalnym laserem:) i w dodatku w solidnym aluminiowym, klasycznym opakowaniu:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.